2017-04-19 21:43:59
Φωτογραφία για Ο Δκτης 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης μπροστά στη σορό του νεκρού Υποδιοικητή του
Με εμφανή τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, αρκετά στεναχωρημένος αλλά ταυτόχρονα και ψύχραιμος όπως οι στιγμές επιβάλουν σε έναν Ανώτατο Αξιωματικό, ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης.

Τον συναντήσαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας την ώρα που μετέφεραν τις σορούς των 4 Αξιωματικών από την περιοχή του Σαρανταπόρου. Εκεί ήταν ο ίδιος ο Στρατάρχης ο οποίος και συντόνιζε προσωπικά τα πάντα. Το kranosgr μαζί με τη συνάδελφο Μάνια Γκουσιάρη από την ΕΡΑ Λάρισας ήμασταν οι πρώτοι δημοσιογράφοι που βρεθήκαμε στο χώρο. Κάποια στιγμή μας πλησίασε και αφού μας χαιρέτησε, ζήτησε ευγενικά να μη ληφθούν σκληρές φωτό και βίντεο με τις σορούς των Αξιωματικών.

Το σεβαστήκαμε και γι'αυτό δεν θα δημοσιεύσουμε βίντεο από τη μεταφορά που είχαμε τραβήξει ούτε καν με ψηφίδα. Εάν έπρεπε όμως να δημοσιεύσουμε κάτι θα ήταν η εικόνα την οποία προσωπικά αντικρίσαμε και αποτυπώθηκε στη μνήμη μας με το ασθενοφόρο που μετέφερε την πρώτη σορό που όπως ειπώθηκε ανήκε στον Υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη. Ο ίδιος ο Στρατάρχης Δημόκριτος Ζερβάκης να αντικρίζει μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ασθενοφόρου την σορό του Υποδιοικητή του. Μάλιστα ο ίδιος ο Στρατηγός με σκυμμένο το κεφάλι εις ένδειξη σεβασμού και πένθους ήταν αυτός που έκλεισε την πόρτα του ασθενοφόρου το οποίο μετέφερε τη σορό από τα ΤΕΠ στο νεκροτομείο.

Συγκλονιστική εικόνα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ