2017-04-21 03:46:48
Φωτογραφία για Survivor: Η παράνομη πράξη των παικτών που εξόργισε την παραγωγή! [video]
Μια απίστευτη αποκάλυψη που εξέθεσε τους παίκτες των δύο ομάδων στο Survivor έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στη διάρκεια του συμβουλίου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε για μία παράνομη πράξη στην οποία έχουν προχωρήσει και οι δύο ομάδες και πως η παραγωγή είναι ενοχλημένη από τις κινήσεις τους. Οπως ανέφερε, ιθαγενείς του Άγιου Δομίνικου αποκάλυψαν στην παραγωγή πως παίκτες τους έχουν ζητήσει ή έχουν πάρει φαγητό στο παρελθόν, μία φορά οι Μαχητές και δύο οι Διάσημοι.

Από τη μεριά των Μαχητών μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος εξήγησε πως παρότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στη νέα του ομάδα, κάτι τέτοιο έχει όντως συμβεί. «Έχει συμβεί να πάρουμε μικρή ποσότητα τροφής από έξω. Δεν αλλάζει πολλά στο στομάχι, αλλάζει στην ψυχολογία αλλά είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τους Διάσημους, το λόγο ζήτησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη, μίλησε για ένα σάντουιτς και ένα μικρό καρβέλι ψωμί, αποδίδοντας την πράξη του σε στιγμή αδυναμίας. «Σαφώς ήταν εκτός κανονισμών και επικίνδυνο. Ούτε λύση έφερε, περισσότερο ψυχολογική στήριξη... αλλά σταμάτησε εκεί», επεσήμανε.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ