2017-04-21 07:05:20
Φωτογραφία για Το ενδιαφέρον του Αρχηγού ΓΕΣ για τους συμμαθητές του άτυχου Υπολοχαγού Κων/νου Χατζή
Μια ξεχωριστή ανθρώπινη στιγμή κατέγραψε ο φακός του kranosgr, στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας του άτυχου Υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή στη Φαλάνη της Λάρισας. 

Ήταν την πιο δύσκολη ώρα κατά την οποία συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τη σωρό του Υπολοχαγού και εξέρχονταν από την εκκλησία. Κάποια στιγμή διακρίναμε να βγαίνει με δάκρυα στα μάτια ένας Υπολοχαγός του Πεζικού ο οποίος πέρασε μπροστά από τους επισήμους. Ο Υπολοχαγός έπεσε στην αντίληψη του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή από τον οποίο δεν ξεφεύγει στην κυριολεξία τίποτα. Άμεσα ο Αρχηγός έδωσε εντολή στον Υπασπιστή του ο οποίος και φώναξε το νεαρό Υπολοχαγό. Αφού συνομίλησε για λίγο μαζί του και με το Δκτη της 1ης Στρατιάς Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ο Αρχηγός παρουσίασε το στέλεχος στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και στον Υπουργό Εθνικής  Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Όπως διαπιστώσαμε καταγράφοντας τις εικόνες για το ρεπορτάζ ο Υπολοχαγός ονομαζόταν Αναστάσιος Παναγιωτόπουλος και ήταν συμμαθητής (ΣΣΕ 2010) και πολύ στενός φίλος του αδικοχαμένου χειριστή του Ελικοπτέρου Κώστα Χατζή. Η συγκίνηση σ' αυτές τις δύσκολες ώρες μεγάλη όπως μεγάλο και το ενδιαφέρον του Αρχηγού για τα στελέχη του ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ