2017-04-21 10:37:49
Φωτογραφία για Survivor: Η Πρώτη Αντίδραση Χανταμπάκη Μόλις Είδε Τα Σχόλια – «Όλοι Κάνουμε…»
Τι έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρηση από το Survivor; Ο Στέλιος Χανταμπάκης απευθυνόμενος σε όσους τον ακολουθούν στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την αποχώρηση του από το Survivor!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι από τους παίκτες που έχουν δεχτεί έντονη κριτική στο Survivor και πλήθος από αρνητικά σχόλια κυρίως ως προς τη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο οι τηλεθεατές στηρίζουν πολύ.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέλεξε να κλείσει τα σχόλια στον λογαριασμό του στο instagram και απευθυνόμενος στον κόσμο που τον ακολουθεί, έγραψε:

«Με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγώνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ό,τι και αν μας έρχεται… όμορφο-χαρούμενο-άδικο..

(Όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor… να βγούμε σαν λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι … το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!!»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ