2017-04-21 14:53:15
Φωτογραφία για Χοντρό επεισόδιο Σάββα με Δημητριάδη και Λασκαράκη: «Είσαι καραγκιόζης... είσαι πατσαβούρα!»
«Χοντρό» φραστικό επεισόδιο είχαν στα γραφεία της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, με τον β' παρατηρητή του ημιτελικού με την ΑΕΚ, Περικλή Λασκαράκη, αλλά και τον Βασίλη Δημητριάδη. «Άντε, φύγε από εδώ Καραγκιόζη», «εσύ να φύγεις πατσαβούρα»!

Επίθεση στον δεύτερο παρατηρητή του ημιτελικού του Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης των "ερυθρολεύκων".

«Θα δεις τι θα σε κάνω εγώ μέσα. Είχες και το θράσος να έρθεις εδώ…», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εκείνη τη στιγμή όμως επενέβη ο Βασίλης Δημητριάδης που πήγε για να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ σε περίπτωση που κληθεί ως μάρτυρας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, κι ακολούθησε λογομαχία με τον παράγοντα των Πειραωτών.

«Για να πει την αλήθεια ήρθε», είπε ο γενικός αρχηγός της και... άναψαν τα αίματα.

«Εσύ ξέρεις την δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές» είπε Ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Βασίλη Δημητριάδη. «Κάνε μας τη χάρη» απάντησε ο δεύτερος.

«Άντε, φύγε από εδώ Καραγκιόζη» συνέχισε ο Σάββας Θεοδωρίδης για να του απαντήσει ο Βασίλης Δημητριάδης: «Εσύ να φύγεις πατσαβούρα».

«Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τωρα» ήταν η απάντηση του παράγοντα των "ερυθρολεύκων" για τον χαρακτηρισμό... πατσαβούρα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ