2017-04-23 11:35:15
Φωτογραφία για Σκοτωμός στην Αχαΐα: Πατέρας διδύμων κατάλαβε οτι μόνο το ένα είναι δικό του και…
Γιατί «σφάζεται» ζευγάρι με καταγωγή από την Αχαϊα;  Ένα περιστατικό το οποίο θεωρείται πως είναι από τα πιο σπάνια που μπορούν να καταγραφούν σε επιστημονικό – ιατρικό επίπεδο.

Το τελευταίο διάστημα ένα ζευγάρι το οποίο έλκει την καταγωγή του από την Αχαΐα και ζει σε σε άλλο νομό είναι στα μαχαίρια, ενώ στην υπόθεση έχουν εμπλακεί και συγγενείς του άντρα και της γυναίκας με την υπόθεση να έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μήνες και συγκεκριμένα όταν η γυναίκα ανακοίνωσε στο σύντροφό της πως έχει μείνει έγκυος. Ο σύντροφός της δέχθηκε την είδηση με καχυποψία, αλλά φρόντισε να μην το εκδηλώσει ευθέως, παρόλο που εμμέσως πλην σαφώς εξέφραζε την απορία του για τα πώς και τα …γιατί αυτής της εγκυμοσύνης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το ζευγάρι πληροφορήθηκε πως θα φέρει στον κόσμο δίδυμα .

Η γέννηση των δύο παιδιών αντί να αμβλύνει τους ενδοιασμούς του άντρα τους αύξησε, με αποτέλεσμα λίγο καιρό αργότερα και σε συνδυασμό με το γεγονός πως και από άλλους παράγοντες η σχέση του με τη σύντροφό του δεν πήγαινε καλά, να φτάσουν στη διάσταση , οπότε και αμφισβήτησε ευθέως την πατρότητα των δύο παιδιών.


Η συνέχεια της υπόθεσης παραπέμπει σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, το ένα από τα δύο παιδιά είναι όντως δικό του αλλά το έτερο είναι …αγνώστου πατρός ή για την ακρίβεια τον πατέρα τον γνωρίζει μόνο η μητέρα του.

Η εξέλιξη οδήγησε το ζευγάρι να είναι κυριολεκτικά στα μαχαίρια ενώ στη μέση έχουν μπει και συγγενείς των δύο πλευρών οι οποίοι ερίζουν γύρω από το θέμα, ενώ στο αίτημα της μητέρας των παιδιών για επανάληψη της εξέτασης, ο σύντροφός της αρνείται πεισματικά.

Να σημειωθεί πως η περίπτωση να γεννηθούν δίδυμα από διαφορετικό πατέρα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη και τέτοιες περιπτώσεις καταγράφονται σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ σπάνια, αλλά αυτό δεν είναι αδύνατον να συμβεί.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ