2017-04-24 17:42:32
Φωτογραφία για iPhone 8: Μια νέα διαρροή επιβεβαιώνει διπλή μπαταρία και έναν ενσωματωμένο scanner αφής ID στην οθόνη  (νέες εικόνες)
Νέες εικόνες συνεχίζουν να διαρρέουν στο διαδίκτυο που αποκαλύπτουν πολλά μυστικά για το επερχόμενο iphone 8 που θα δούμε σε μερικούς μήνες.

Οι νέες εικόνες έρχονται από την ίδια Κινέζικη πηγή που πριν από λίγες ημερες μας παρουσίασε τη εξωτερική εμφάνιση της συσκευής και τώρα μας αποκαλύπτει τη σχηματική διάταξη των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του iPhone 8.

Το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού χώρου που καταλαμβάνεται από μια μπαταρία,με κίτρινο χρώμα αλλά και μια δεύτερη μικρότερη που πιθανόν θα αναλάβει άλλο  ρόλο στην συσκευή και ίσως την τροφοδοσία του τηλεφώνου ξεχωριστά από την υπόλοιπη συσκευή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μπαταρία του iphone 8 θα έχει χωρητικότητα στα 2700 mAh ενώ για λόγους σύγκρισης με το iphone 7 που έχει 1960 mAh θα κρατά περισσότερο την συσκευή παρά την αύξηση της οθόνης.

Στις εικόνες διακρίνουμε τον επεξεργαστή A11 την μηχανή

Taptic 3D touch και τις ενότητες Wi-Fi και LTE.

Το νέο κινητό της Apple αναμένεται φέτος να αργήσει η κυκλοφορία του από ένα μέχρι και δυο μήνες σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν προβλήματα στην παραγωγή και έτσι ίσως να το δούμε ίσως και τον Νοέμβριο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ