2017-04-25 13:42:30
Φωτογραφία για Αλεξάνδρεια:Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού
Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο

Αλεξάνδρειας Ημαθίας την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στις 11.00π.μ.

Παραδίδων Δκτης ο Σχης(ΑΣ) Μπαντιμαρούδης Χαράλαμπος και παραλαμβάνων ο Δκτης Σχης(ΑΣ) Σουλτανίδης Δημήτριος. Ο Δκτης Σχης(ΑΣ) Μπαντιμαρούδης Χαράλαμπος αναλαμβάνει καθήκοντα Επιτελάρχη στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας

Το νέο Δκτη Σχη (ΑΣ)Δημήτριο Σουλτανίδη παρουσίασε ο Διευθυντής ΔΑΣ Ταξίαρχος Ηλιόπουλος Χρήστος Τίμησε με την παρουσία του την Τελετή παράδοσης - παραλαβής και ο Δκτης 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος Μαντζουράκης Γεώργιος.

Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης,ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας Αντιπύραρχος Αμανατίδης Ιωάννης, ο Δκτης του Α.Τ. Αλεξάνδρειας Αστυνόμος Α΄ Κυριακίδης Νικόλαος κ.α.

Eπίσης στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διατελέσαντες Διοικητές του 3ου ΤΕΑΣ, απόστρατοι Αξιωματικοί της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών και πλήθος κόσμου.

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.alexandriamou.gr/ta-en-dimo-en-oiko/alexandreia-teleth-paradoshs-paralabhs-dioikhseos-ths-sxolhs-aeroporias-stratoy.html
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ