2017-04-25 20:10:27
Φωτογραφία για Ετοιμο για εσας!Cydia Alternative Ftios - Το καλυτερο Cydia Alternative για συσκευες διχως Jailbreak
 Γεια σας Οι συσκευες οι οποιες εχουν jb εχουν την δυνατότητα για περισσότερα πράγματα τα οποια περιορίζει και απαγορεύει η Apple.Οι περιορισμοι διαγράφονται κατα κάποιο τροπο οταν η συσκευη αποκτα jb,ελευθερωνεται και μας λυνει τα χερια.

Τι γινεται ομως οταν η συσκευή δεν εχει jb?Μπορούμε να την ελευθερώσουμε για κάποιο ποσοστο η οχι?Φυσικα και μπορούμε...

Τα Cydia Alternative έχουν αυτο τον σκοπο.Μας χαριζουν δωρεάν πράγματα τα οποια απαγορευει η Apple,επι πληρωμη εφαρμογες και αλλα,τα οποια τα κατεβαζουμε δωρεαν,tweak τα οποια θα κατεβαζαμε εαν ειχαμε jb και αλλα πολλα.Οποτε γι`αυτον τον λογο υπαρχουν τα Cydia Alternative.Γι`αυτο και σας εχω την λυση.

Κυκλοφορουν πολλα Cydia Alternative,παρ`ολα αυτα εγω σας εχω το καλυτερο το οποιο πριν λιγες μερες μας το παρουσιασε με λιγα λογια το blog.Βρισκετε στο αρχικο σταδιο αλλα τα πραγματα που εχει μεσα σιγουρα θα μας κανουν χαρουμενους.Πληθος εφαρμογων και παιχνιδιων,ειτε επι πληρωμη αλλα τα κατεβαζουμε δωρεαν,ειτε εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο appstore,αλλα υπαρχουν στο ftios και tweak τα οποια ειναι λιγα και καλα.Ετσι και να μην εχουμε jb στην συσκευη μας εχουμε τα Cydia Alternative που μας λυνουν αρκετα τα χερια.


Γνωμη μου ειναι οτι σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε jb αλλα μονο Cydia Alternative.

Οποτε παρακατω θα δουμε σε βιντεο,πως μπορουμε να εγκαταστησουμε το ftios στην συσκευη μας και να εχουμε ολα αυτα που σας εγραψα πιο πανω.Ευχαριστουμε το καναλι του Greek Ios Hack γι`ακομα μια φορα που αφιερωνει χρονο ωστε να εχουμε λυσεις σχετικα με τις συσκευες του ios.Καλη εγκατασταση και καλο κατεβασμα εφαρμογων :) Για οτι πρόβλημα υπαρχει,μπορειτε να στειλετε μήνυμα εδω η στο τσατ (chat)...
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ