2017-04-26 17:23:27
Φωτογραφία για Παίρνει φύλλα από λάχανο και τυλίγει τα πόδια της. Μόλις δείτε γιατί θα εκπλαγείτε
Τα φύλλα του λάχανου έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για το πρήξιμο, τα έλκη, τα διαστρέμματα και τις θλάσεις..

. Οι αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων λόγω της αρθρίτιδας αλλά και των αθλητικών τραυματισμών. Φύλλα λάχανου για την ουρική νόσο

Πολλοί που πάσχουν από την ουρική νόσο υποστηρίζουν, οτι αυτή η θεραπεία με τα φύλλα από λάχανο μειώνει ή εξαφανίζει τον πόνο αυτής της νόσου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε αποθηκεύσετε μερικά φύλλα λάχανου σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη. Όταν η ουρική νόσος εμφανιστεί λοιπόν, βγάλτε τα φύλλα από την κατάψυξη, και βάλτε τα γύρω από την πληγείσα περιοχή, και τυλίξτε γύρω τους μια πετσέτα και να αφήστε μέχρι αυτά να ξεπαγώσουν και να ζεσταθούν με φυσικό τρόπο.

Αν ισχύει λοιπόν αυτή η θεωρία, το λάχανο θα καταπολεμήσει την ουρική νόσο. Αν όχι, τα κατεψυγμένα φύλλα θα απαλύνουν τη φλεγμονή που υπάρχει στην περιοχή έτσι κι αλλιώς. Τα φύλλα του λάχανου έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για το πρήξιμο, τα έλκη, τα διαστρέμματα και τις θλάσεις.


 Φύλλα λάχανου για τον κοινό πόνο Σε ένα ελβετικό νοσοκομείο, οι ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα είχαν τις πρησμένες αρθρώσεις τους τυλιγμένες κάθε βράδυ με φύλλα λάχανου καθώς αυτά βοηθούσαν στη μείωση του πρηξίματος και του πόνου. Tα λάχανα Σαβοΐας λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πάρτε μερικά φύλλα, κόψτε το κεντρικό νεύρο, βάλτε τα πάνω σε ένα ξύλο κοπής, και χτυπήστε τα με τον πλάστη μέχρι οι χυμοί τους να αρχίζουν να βγαίνουν. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα φύλλα πάνω από τις πρησμένες αρθρώσεις και τυλίξτε τα με ένα επίδεσμο, γύρω από την άρθρωση, για να κρατήσετε τα φύλλα στη θέση τους.

Bάλτε τα φύλλα από το λευκό ή το πράσινο λάχανο στην κατάψυξη μέχρι αυτά να καταψυχθούν αλλά να παραμείνουν εύκαπτα. Τυλίξτε τα γύρω από τα πρησμένα πόδια σας και βάλτε τα πόδια σας ψηλά για 30 λεπτά.

Το λάχανο έχει την ικανότητα να απορροφά τα υγρά και έτσι θα απομακρύνει το πλεονάζον υγρό από τα πόδια. Δείτε ακόμη: Έχετε ψυχική κόπωση και κακή μνήμη; Αυτή η απλή σπιτική θεραπεία θα λύσει όλα σας τα προβλήματα σε ελάχιστο χρόνο Προειδοποίηση:

Είναι σπάνιο να παρουσιάσετε αλλεργία στο λάχανο, αλλά αν έχετε οποιαδήποτε διόγκωση ή φαγούρα στο δέρμα, αφαιρέστε τα φύλλα αμέσως. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό αν ο ερεθισμός συνεχίζεται ή επιδεινώνεται.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ