2012-05-21 20:21:34
Φωτογραφία για Τα βρήκαν και επισήμως οι πρώην του ΛΑ.Ο.Σ με τη ΝΔ
Σε εξέλιξη η συνάντηση στα κεντρικά... γραφεία της ΝΔ, που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με στελέχη, πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. που προσχωρούν στην Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για τους Θ. Πλεύρη και Γ. Ανατολάκη οι οποίοι θα μπουν σε εκλόγιμες θέσεις στις λίστες, αλλά θα τοποθετηθούν ως επιλαχόντες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Α΄Αθήνας και Β΄Πειραιά αντίστοιχα. Ο Κ. Βελόπουλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιθανότατα να ανακοινωθεί αύριο η ένταξη του στη ΝΔ.

Η σχετική ανακοίνωση του Α. Σαμαρά αναφέρει τα εξής: «Το πατριωτικό Ευρωπαϊκό Μέτωπο διευρύνεται συνεχώς. Σήμερα, έχω τη χαρά να καλωσορίζω τον Θάνο Πλεύρη και τον Γιώργο Ανατολάκη, που θα δώσουν μαζί μας τη μεγάλη μάχη, για να αλλάξουμε τις πολιτικές του Μνημονίου και για να μείνει η Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη».

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ο Γιώργος Κοντογιάννης στην δεύτερη εκλόγιμη θέση στον Ν. Ηλείας, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης πρώτος στα Χανιά και ο Λ. Αυγενάκης στην δεύτερη εκλόγιμη θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Ηράκλειου κάτω από τον Μ. Κεφαλογιάννη. Τα υπόλοιπα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα τοποθετηθούν σε μη εκλόγιμες θέσεις.

prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ