2017-04-28 20:46:57
Φωτογραφία για Μεγάλη άπατη: Έτσι κάνουν τα παλιά λάστιχα να μοιάζουν με καινούργια
Κανένας οδηγός δεν θέλει να σκέφτεται την στιγμή που θα πρέπει να αλλάξει τα φθαρμένα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Η όλη διαδικασία είναι λίγο πολύπλοκη αφού πολλοί παράγοντες πρέπει να υπολογιστούν Οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να αποφασίσουν για τι καιρό, κλίμα και εποχή τα θέλουν,το κατάλληλο μέγεθος, ταχύτητα, σχεδιασμό, διάρκεια ζωής ή χιλιόμετρα που είναι στις προδιαγραφές του. Επιπλέον, έχουν να διαλέξουν την εταιρεία από την ποία θα τα πάρουν αλλά και τα χρήματα που διαθέτουν.

Τα κατάλληλα λάστιχα είναι κάτι πολύ βασικό για την ασφάλεια αλλά και την απόδοση του αυτοκινήτου σας, όμως τα ολοκαίνουργια λάστιχα κοστίζουν ακριβά.

Το υψηλό κόστος είναι που κάνει πολλούς αγοραστές να καταφεύγουν στην λύση των μεταχειρισμένων. Κάθε χρόνο στην Αμερική μόνο, πωλούνται 30 εκατομμύρια μεταχειρισμένα λάστιχα. Συχνά οι οδηγοί αντικαθιστούν μόνο το ένα λάστιχο, αυτό που χάλασε ή κλάταρε. Το πρόβλημα με τα μεταχειρισμένα είναι ότι δεν ελέγχονται ώστε να είναι σίγουρα ασφαλή.


Έτσι πολλοί απατεώνες που έχουν ταλέντο, παίρνουν παλιά φθαρμένα και επικίνδυνα λάστιχα και ανοίγουν ξανά τις ραβδώσεις για να φαίνονται πιο καινούργια από ότι είναι στην πραγματικότητα, ώστε να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

Αυτοί χαράζουν νέες ραβδώσεις, αφού βγάλουν λουρίδα από το παλιό λάστιχο και το κάνουν σαν καινούργιο. Αυτά τα λάστιχα είναι τελείως επικίνδυνα αφού κατά πάσα πιθανότητα θα σκάσουν.

Βέβαια, η ζωή του οδηγού δεν έχει καμιά σημασία για αυτούς τους απατεώνες, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος.

Αν η τιμή για τα λάστιχα που κοιτάτε είναι πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε δεν είναι καλά τα λάστιχα.

Μην διακινδυνεύετε την ασφάλεια την δική σας και της οικογένειά σας ή να πέσετε πάνω σε άλλους στον δρόμο, για μερικά χρήματα. Επιλέξτε τα λάστιχά σας από επώνυμες εταιρείες ή από εξουσιοδοτημένες εταιρείες μεταχειρισμένων ελαστικών. Θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Εσείς τι νομίζετε;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ