2017-04-28 21:29:55
Φωτογραφία για Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς; Οι Τάσος Αρνιακος και Σάκης Αρναουτογλου δίνουν όλες τις απαντήσεις
Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός προβλέπει τι θα αντιμετωπίσουμε “Και όπως λένε οι παλιοί, από την γιορτή του Αγ. Γεωργίου έρχεται καλοκαίρι και από τον Αγ. Δημήτριο χειμώνας. Δηλαδή οι δύο Άγιοι αξιωματικοί ορίζουν τους καιρούς”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm’ ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Ο ίδιος κάνοντας μια εβδομαδιαία πρόβλεψη επισήμανε πως: “στην Μακεδονία θα υπάρξει σήμερα λιακάδα και το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για μπόρες χωρίς μεγάλη διάρκεια. Νοτιάδες θα επικρατήσουν στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ, ενώ θα έχουμε βορειάδες στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Β. Ελλάδα η θερμοκρασία θα φθάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα φθάσει μέχρι τους 21 βαθμούς. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες με την θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο θα έχουμε αύριο, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ανέβει περισσότερο η θερμοκρασία και θα φθάσει τους 23 στη Θεσσαλονίκη και 24 βαθμούς την Παρασκευή”.

Ωστόσο καλός σε γενικές γραμμές θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. “Το σαββατοκύριακο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις με λίγες μπόρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας και αυτές μόνο στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-23 βαθμούς, με ασθενείς ανέμους”.

Παρακάτω θα δείτε και την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ