2012-05-21 20:46:58
Φωτογραφία για Κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας ο Φέισα
Στην Εθνική ομάδα της Σερβίας κλήθηκε, από... τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο Λιούμπομιρ Φέισα για μια σειρά από φιλικά ματς.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των Σέρβων, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, κάλεσε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, για τα φιλικά ματς με Ισπανία, Γαλλία και Σουηδία.

Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 26 Μαΐου στο Σεν Γκάλεν της Ελβετίας, το δεύτερο κόντρα στους «τρικολόρ» θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου, ενώ το τρίτο με τους Σουηδούς, στο οποίο ο Φέισα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Όλοφ Μέλμπεργκ, είναι προγραμματισμένο για τις 5 Ιουνίου στη Στοκχόλμη και θ’ αποτελέσει τη πρόβα τζενεράλε των Σκανδιναβών ενόψει Euro 2012.

Ο Λιούπκο Φέισα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε και φέτος από μυϊκούς τραυματισμούς, σε μια χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας προσπάθησε να πιέσει πολύ τον εαυτό του, έπειτα από μακροχρόνια αποχή λόγω τραυματισμού, βλέπει την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Σερβίας ως επιστέγασμα των σκληρών προσπαθειών του.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει δηλώσει ότι η νέα σεζόν θα είναι «η χρονιά του», καθώς νιώθει πανέτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό αυτά που μπορεί όντας μακριά από τραυματισμούς... Μία μονιμοποίησή του στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, θα λειτουργούσε, αναμφίβολα, ως ένεση ηθικού για τον ταλαντούχο Βαλκάνιο χαφ… 

onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ