2017-04-30 17:02:15
Φωτογραφία για Μικρή Μαντλίν: Μία γυναίκα η βασική ύποπτος για την εξαφάνιση της! Μπορεί να δώσει απαντήσεις
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες, από τις 3 Μαΐου 2007, όταν η -τότε- τριών ετών Μαντίλ Μακκάν εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της σε τουριστικό θέρετρο, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε πως βασική ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του κοριτσιού είναι μια γυναίκα, που βρισκόταν κοντά στο τουριστικό θέρετρο, αλλά πλέον δεν ζει στην Πορτογαλία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτή η γυναίκα "είναι κλειδί για την υπόθεση", προσθέτοντας πως "ύστερα από μήνες ασταμάτητης δουλειάς και ερευνών, η αστυνομία θα είναι σύντομα σε θέση να δώσει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα. Οι αστυνομικοί ελπίζουν πως αυτή η γυναίκα μπορεί να οδηγήσει σε μία σύλληψη".

"Πίστεψα δύο φορές ότι βρέθηκε"

Στο μεταξύ, ο πρώην δημοσιογράφος του BBC, Clarence Mitchell, και επίσημος εκπρόσωπος της οικογένειας McCann έλυσε τη σιωπή του και αποκάλυψε ότι δύο φορές κατά τη διάρκεια των ερευνών για το χαμένο παιδί πίστεψε ότι την είχε εντοπίσει.


Ο ίδιος περιγράφει στην Telegraph τις μοναδικές προκλήσεις που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, και πως μερικές εβδομάδες μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, ταξίδεψε μέχρι την Praia da Luz στην Πορτογαλία για να βοηθήσει την οικογένεια. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει λίγο μετά την άφιξή του, άρχισε να δέχεται περίεργα νυχτερινά τηλεφωνήματα από έναν άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι το κοριτσάκι βρισκόταν σε ένα αγρόκτημα κοντά στη Σεβίλλη.

"Πίστεψα ότι αυτά τα τηλεφωνήματα είχαν να μας δώσουν κάτι. Πίστεψα ότι ήμασταν κοντά. Ωστόσο, η μικρή δεν ήταν εκεί, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις που δεχτήκαμε πληροφορίες από απατεώνες", είπε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

Περιέγραψε μάλιστα και ακόμα ένα περιστατικό, που συνέβη στα τέλη του 2007, όταν Ισπανοί ιδιωτικοί ερευνητές, που εργάζονταν στην υπόθεση, δέχτηκαν πληροφορίες ότι βρισκόταν στο Μαρόκο "ένα κορίτσι με ξανθά μαλλιά που μιλούσε αγγλικά".

"Όλες οι πληροφορίες έδειχναν ότι το κορίτσι έμοιαζε εξαιρετικά με την μικρή Μαντλίν, έτσι πήραμε ένα αεροπλάνο και πήγαμε εκεί. Ωστόσο, για ακόμα μία φορά ήμασταν άτυχοι", λέει συγκλονισμένος ο πρώην δημοσιογράφος.

Πηγή: Metro
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ