2017-05-08 12:52:18
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου - Δυστυχώς περνά ξανά την...
Δυστυχώς περνά ξανά την αίθουσα των δικαστηρίων η Έλενα Παπαρίζου

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Έλενας και του πρώην συντρόφου της έχει και ποινικό σκέλος, αφού ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της για υπεξαίρεση Παραμονές του πρώτου ημιτελικού του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού και τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων «μύρισαν» Eurovision!

Η παρουσία της Ελενας Παπαρίζου στο κτίριο 6 του Πρωτοδικείου της Αθήνας κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, που σιγοψιθύριζαν μεταξύ τους.

Με ένα τζιν πουκάμισο, άβαφη και εξαιρετικά όμορφη, η τραγουδίστρια κατευθύνθηκε προς την αίθουσα 7, όπου και περίμενε την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο λόγος που την οδήγησε στη δικαστική αίθουσα δεν είναι άλλος από τη διαμάχη της με τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ της Τόνυ Μαυρίδη.

Η ανταλλαγή εξωδίκων ξεκίνησε από την υπερπολυτελή μεζονέτα, εμβαδού 183 τ.μ., στη Γλυφάδα, την οποία απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006, με δάνειο 520.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο μουσικός παραγωγός πριν από λίγους μήνες προχώρησε και σε κατάθεση αγωγής, ζητώντας 250.000 ευρώ από τα κέρδη που υποστηρίζει πως του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., που είχαν με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ