2017-05-08 13:46:11
Φωτογραφία για Τέρας στρατηγικής ο Μπο: Γιατί διάλεξε τη Λάουρα και κρέμασε την Ευρυδίκη
Γιατί ο Μπο επέλεξε να γευματίσει με τη Λάουρα και όχι με την Ευρυδίκη; Αίσθηση προκάλεσε η επιλογή που έκανε ο Μπο μόλις κέρδισε το παιχνίδι των ερωτήσεων στο επεισόδιο της Κυριακής και ο Σάκης Τανιμανίδης του είπε ότι μπορεί να επιλέξει δύο συμπαίκτες του για να φάνε μαζί το έπαθλο: κάτι ψωμιά, με πατάτες ογκρατέν και διάφορα άλλα χορταστικά, πλούσια σε θερμίδες και νοστιμιά.

Ο ράπερ, επέλεξε τον Χρανιώτη για λόγους «αγωνιστικούς»: ο ηθοποιός έφτασε μαζί του στον τελικό και τον κάλεσε ως δεύτερο του παιχνιδιού. Όμως κυρίως η δεύτερη επιλογή του ήταν που προκάλεσε ερωτήματα, αλλά και την απογοήτευση της Ευρυδίκης: Προτίμησε τη Λάουρα, με την δικαιολογία ότι η ξανθιά ηθοποιός και παρουσιάστρια πεινάει συνέχεια!

Ένα πρώτο ερώτημα είναι γιατί δεν προτίμησε τις δύο γυναίκες της ομάδας, για λόγους ευγένειας και προστασίας του αδύναμου φύλλου. Ένα δεύτερο είναι γιατί προτίμησε την Ευρυδίκη και όχι τη Λάουρα, με δεδομένο ότι η αθλητικογράφος είναι εκείνη που κουράζεται περισσότερο, αφού κάνει διπλάσιο αριθμό αγώνων κάθε φορά και σηκώνει το βάρος της κόντρας με τα κορίτσια των Μαχητών.


Η Ευρυδίκη είναι από τα δυνατά χαρτιά των Διάσημων στους αγώνες και εκείνη που καλείται να τους ξελασπώσει συχνά πυκνά. Αντιθέτως η Λάουρα μοιάζει να απολαμβάνει μία ιδιαίτερη ασυλία και ένα περίεργο κανάκεμα απ’ όλους στην ομάδα. Την αντιμετωπίζουν σαν… ιερή αγελάδα -περιττοί οι συνειρμοί!

Η Λάουρα είναι εκείνη που θα δεχθεί τα περισσότερα μπράβο, ακόμη κι όταν χάνει -συνήθως αυτό συμβαίνει δηλαδή! Ακόμη κι όταν η Ευρυδίκη κερδίζει, η αναγνώριση που της επιφυλάσσουν οι συμπαίκτες της είναι μικρότερη από την αποθέωση με την οποία υποδέχονται τη Λάουρα όταν χάνει!

Όλοι απορούν πώς είναι δυνατόν να σκέφτεται κανείς την πείνα της Λάουρας, που λιάζεται όλη μέρα και λουφάρει στους αγώνες, την ώρα που η Ευρυδίκη είναι μονίμως στην πίεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπο δεν το σκέφτηκε πολύ πάντως όταν επέλεγε τη Λάουρα. Πρώτον, γιατί η ξανθιά είναι όλο «χαριεντίσματα» με τους περισσότερους συμπαίκτες της και προσπαθεί να γίνει συμπαθής με όλα τα γλυκανάλατα όπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Και τα καταφέρνει καλά, όπως αποδεικνύεται. Δεύτερον, φαίνεται ότι ο Μπο επηρεάστηκε από τη συμπάθεια του Κοκκινάκη προς τη Λάουρα και θέλησε να ικανοποιήσει έτσι και τους δύο.

Γενικά η Ευρυδίκη έχει το ρόλο της «ανάποδης», σχεδόν δύστροπης στην ομάδα των Διάσημων. Είναι περισσότερο πολεμίστρια παρά… «Λολίτα». Παίκτες σαν τον Μπο δεν εκτιμούν τις πρώτες, παρότι τις θεωρούν χρήσιμες στα αγωνίσματα, αλλά τις δεύτερες. Και για τον επιπλέον λόγο ότι δεν νιώθουν μειονεκτικά που και οι ίδιοι είναι μέτριοι στα αγωνίσματα.

Το γεγονός όμως ότι η Ευρυδίκη φάνηκε να περιμένει, την ώρα που ο Μπο θα ανακοίνωνε την προτίμησή του, ότι ήθελε να είναι εκείνη η τυχερή, ίσως να προκαλέσει νέα θέματα στους Διάσημους. Ίσως κάποια στιγμή και οι «σκληροί» κουραστούν να τρέχουν για τους άλλους. Πιθανόν τον Μπο δεν τον ενδιαφέρει αυτό, αλλά όταν θα αρχίσει να πιέζεται η ομάδα και τους ρέψει όλους η πείνα, εφόσον οι πιο ισχυροί παίκτες δεν αποδίδουν, τότε να επανεκτιμήσει την κατάσταση.

Αλλά αυτό, το να τρέχει η Ευρυδίκη -όσο κι αν δεν την συμπαθούμε- και ο Αγγελόπουλος για να τρώνε η Λάουρα με τον Μπο, δεν το θέλει ούτε ο Θεός, ούτε ο διάβολος Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ