2017-05-12 10:19:13
Φωτογραφία για Αποκλειστικό - Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θέλουμε να πετύχει η συνεργασία της Εκκλησίας με τον ΟΚΑΝΑ
Για τη συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας και του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και στη δημοσιογράφο Κάτια Τσιμπλάκη, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

H Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), κατόπιν πρωτοβουλίας του ΟΚΑΝΑ, διοργάνωσαν την Πρώτη Ανοιχτή Συνάντηση Συνεργασίας – Ημερίδα μεταξύ Στελεχών του ΟΚΑΝΑ, Στελεχών των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αττικής και Ιερέων της Αρχιεπισκοπής, που ασχολούνται με την Ψυχοκοινωνική Υγεία, την Οικογένεια και τη Νεότητα, με στόχο τη διασύνδεση και τις δυνατότητες συνεργασίας στην κοινότητα.

Η Ημερίδα με τίτλο «Η Ψυχοκοινωνική Υγεία στην Κοινότητα: Κέντρα Πρόληψης και Εκκλησία», την έναρξη της οποίας κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (11/05/2017) στο Πολιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την ευθύνη της συνάντησης είχε αναλάβει η Διεύθυνση Ψυχοκινητικής Αγωγής και Στήριξης του Ιδρύματος Nεότητος και Οικογένειας.

«Είναι μία απόπειρα συνεργασίας. Ο ΟΚΑΝΑ ένας οργανισμός ζωντανός που θέλει και κάνει ουσιαστικό έργο. Μαζί με την Εκκλησία θα κάνουμε φορείς, ομάδες, ένα πρόγραμμα και θα συνεργαστούμε» είπε στην Κάτια Τσιμπλάκη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Εμείς σήμερα ευχηθήκαμε αυτή η συνεργασία να είναι επιτυχημένη. Και να δώσει καρπούς που όλοι επιθυμούμε για τους ανθρώπους εκείνους που κινδυνεύουν κάθε στιγμή να παραπλανηθούν. Να ευχηθούμε να πάει καλά αυτή η συνεργασία» κατέληξε.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ