2017-05-16 20:10:13
Φωτογραφία για ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ: Ισοπέδωσε τον Τούρκο παλαιστή στη Θεσσαλονίκη
Ανάσα δεν άφησε να πάρει τον Τούρκο Mehmet Ozer ο Ιωάννης Αρζουμανίδης.

Ο 5 φορές Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής που μπήκε για πρώτη φορά στο οκτάγωνο του “GFC 8΄ το Σάββατο στην PAOK Sports Arena επέβαλε απόλυτα τον δικό του νόμο. Έναν νόμο που λέει με έντονα γράμματα πως με τον “R-ZOO’ στο έδαφος δεν πηγαίνεις για κανέναν λόγο.

Γιατί αν πας με έναν τέτοιον παγκόσμιας κλάσης παλαιστή εκεί, το σίγουρο είναι πως οι γροθιές του θα σε κάνουν να το μετανιώσεις πικρά. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τον Ozer, που δεν μπόρεσε να κρατηθεί όρθιος στο striking με τον Αρζουμανίδη πέρα από μερικά δευτερόλεπτα.

Εκεί προσπάθησε να βγάλει κάποια επικίνδυνη γροθιά, αλλά το κεφάλι του Αρζουμανίδη έχει αποδείξει ότι απορροφά τον οποιονδήποτε κραδασμό μέσα στο κλουβί.

Όταν γρήγορα βρέθηκαν στο έδαφος ο “R-ZOO” τον έλεγχξε πολύ εύκολα μεταφέροντας συνεχώς πολύ σωστά το βάρος του σώματός του πάνω στον Ozer που ασφυκτιούσε εκεί κάτω με τον κορυφαίο Έλληνα heavyweight κάθε στιγμή.

Όταν ο Αρζουμανίδης κατάφερε να του πάρει και την πλάτη εκεί ήταν θέμα δευτερολέπτων ο διαιτητής να διακόψει το ματς εξαιτίας του συνεχόμενου ground and pound.

Πηγή: ufight.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ