2017-05-17 19:51:21
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να έχετε το άρωμα και το aftershave στο μπάνιο
Γιατί δεν πρέπει να έχετε το άρωμα και το aftershave στο μπάνιο; Γνωρίζετε τη διαφορά του "Eau de Cologne" και του "Eau de toilette";

Υπάρχουν λάθη που όλοι κάνουμε όταν αγοράζουμε ένα άρωμα και ένα από αυτά είναι ότι το "αποθηκεύουμε" στο μπάνιο. Ο Dr Marlen Harrison, ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα αρωματοποιίας, εξηγεί ότι η θερμότητα και η υγρασία μπορούν να προκαλέσουν σπάσιμο των αρωματικών ελαίων. Έτσι, αν επιλέγετε πολύ ακριβές κολώνιες και δεν θέλετε να τις δείτε να χάνουν τη μυρωδιά τους καλό θα ήταν να της φυλάσσεται στην κρεβατοκάμαρά σας.

Ένα ακόμη λάθος είναι ότι οι περισσότεροι διαφοροποιούν τα αντρικά και γυναικεία προϊόντα σε "aftershave" για τους άντρες και "άρωμα" για τις γυναίκες. Η διαφορά, ωστόσο, είναι στο λάδι που χρησιμοποιούν για κάθε κολώνια. Με απλά λόγια, το "Eau de Cologne" είναι γενικά το πιο αδύναμο, αφού συγκεντρώνει περίπου 3% λάδι αρωμάτων. Το "Eau de Toilette" έχει περίπου 10%, ενώ το "Eau de parfum" έχει μεταξύ 15% και 20%. Το απλό άρωμα έχει περίπου 25%.

Προφανώς, όσο περισσότερο λάδι έχει ένα άρωμα, τόσο πιο ακριβό είναι το προϊόν, καθώς θα σας κρατήσει πολύ περισσότερο αφού χρειάζεστε μόνο μία ή δύο ψεκασιές για να μυρίζετε όμορφα όλη την ημέρα. Ακόμη, διαρκεί περισσότερο και στο δέρμα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ