2017-05-18 09:01:25
Φωτογραφία για Τρέμει το Κολωνάκι: Βαριά ονόματα της Αθήνας στην ατζέντα Αλβανού Εσκομπάρ
Τρέμουν οι επώνυμοι του Κολωνακίου τις αποκαλύψεις από την "καυτή" ατζέντα που βρέθηκε στην κατοχή Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών και μόνιμου θαμώνα των καταστημάτων της πλατείας των επωνύμων Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο Αλβανός διακινητής κοκαΐνης συνελήφθη στην οδό Τσόχα στο κέντρο της Αθήνας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα του, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, βρήκαν ένα τετράδιο το οποίο περιείχε ιδιόχειρες σημειώσεις του δράστη, κάποιες από αυτές σαφώς αναφέρονταν σε ποσότητες ναρκωτικών, ενώ άλλες ήταν κωδικοποιημένες, με σκόρπιες λέξεις, που συνοδευόταν από αριθμούς και δίπλα τους γραμμένα νούμερα κινητών τηλεφώνων.

Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως οι κωδικοί αντιστοιχούσαν σε πελάτες του 38χρονου και με δεδομένο το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξημεροβραδιάζονταν στα καφέ και τα κλαμπ του Κολωνακίου, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για το επώνυμο πελατολόγιο του Αλβανού διακινητή.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος φαίνεται πως διακινούσε καλής ποιότητας κόκα, καθώς η πλάκα των δυο κιλών που βρέθηκε στην κατοχή του έχει υψηλή καθαρότητα και κατά συνέπεια απευθύνεται σε χρήστες του ναρκωτικού που έχουν "βαρύ" πορτοφόλι και διαθέτουν χρήμα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το πάθος τους.

Μάλιστα η πλάκα της κόκας είχε ανάγλυφο το σήμα ενός μαινόμενου ταύρου, κάτι που δείχνει πως το "πράμα" ήρθε απευθείας από Κολομβία. Επίσης στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκε κι ένα κινητό τηλέφωνο, αμερικάνικης εταιρείας κατασκευής, το οποίο λόγω του λογισμικού που διαθέτει είναι αδύνατον να το παρακολουθήσουν τα ηλεκτρονικά "αυτιά" των Αρχών.

Άλλωστε, οι "βαρόνοι" της κόκας ανά το κόσμο, με αυτό το συγκεκριμένο τύπο κινητού "δουλεύουν", καθώς γνωρίζουν απόλυτα πως δεν είναι δυνατόν να παρακολουθηθούν οι συνομιλίες τους.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που συνέλαβαν, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολουθήσεις τον 38χρονο, βρίσκονται στο στάδιο της αποκωδικοποίησης του μυστικού πελατολογίου με τα "βαριά" ονόματα που είχε καταχωρίσει στην ατζέντα του, ενώ παράλληλα έχουν ζητήσει άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιους ανήκουν οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων που αναγράφονται στην ατζέντα "φωτιά" του 38χρονου εμπόρου κοκαΐνης.

Στη συνέχεια και αφού διαπιστωθεί πως πρόκειται πράγματι για πελάτες του εμπόρου, τότε είναι δυνατόν το κατώφλι του Εισαγγελέα στα δικαστήρια τις Ευελπίδων, να περάσουν ηχηρά ονόματα της αθηναϊκής ζωής και μόνιμοι θαμώνες της πλατείας Κολωνακίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ