2017-05-19 12:32:04
Φωτογραφία για Η Οnline 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία
Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η 71 Α/Μ Ταξιαρχία ''ΠΟΝΤΟΣ''. Μέσα στα πολλά θετικά που έχει ως σχηματισμός και κατά καιρούς έχουν αναφερθεί από το kranosgr, όπως η άριστη επιχειρησιακή εκπαίδευση και ετοιμότητα, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για το προσωπικό και πολλά άλλα, έρχεται να ταράξει και τα νερά της ενημέρωσης των στελεχών του σχηματισμού η αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Ταξιαρχίας.

Ήδη λειτουργεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία αναβάθμισης - μπορείτε να την επισκεφθείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ -  η οποία όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει  ένα χρήσιμο εργαλείο στη διάθεση των δικαιούχων στελεχών της περιοχής. Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, στην ιστοσελίδα θα μπορεί να ανατρέξει το οποιοδήποτε στέλεχος και να ενημερωθεί για την περιοχή του Κιλκίς, δρομολόγια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μενού λέσχης, ΚΑΑΥ, προσφορές πρατηρίου, χρήσιμα τηλέφωνα και διάφορα άλλα απαραίτητα χρηστικά για την καθημερινότητα των στελεχών.

Ο Διοικητής του Σχηματισμού Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος με τον Υποδιοικητή Συνταγματάρχη Γιώργο Μποζμαλή, συνεχίζουν την παράδοση των άριστων διοικήσεων των τελευταίων ετών έχοντας την Ταξιαρχία στην ''πένα'' από όλες τις απόψεις. Πλέον και online!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ