2017-05-19 19:45:10
Φωτογραφία για ΟΧΙ Στην Ελίτ που Προωθεί Συστηματικά Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Όχι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Η ΕΛΙΤ.

(Ακολουθούν  λεγόμενα κάποιων μόνο εκ των Προωθητών της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. «Έλληνες» και Ξένοι , Πολιτικοί , Θρησκευτικοί και Οικονομικοί Εκπρόσωποι της Ελίτ, απροκάλυπτα εκφράζουν τις πεποιθήσεις τους υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι Πάπας και Οικουμενικός Πατριάρχης είναι μέρος αυτής της «κλίκας». Διαβάστε παρακάτω και τα σχόλια δικά σας)

1) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κώστας Σημίτης -Πρωθυπουργός Ελλάδος 1996 – : «Η χώρα μας πρέπει να μπει στην τροχία μιας Νέας Εποχής ,και η χώρας μας πρέπει να σκεφτεί και να εξετάσει και τις όποιες υποχρεώσεις έχει ήδη αναλάβει»

Γιώργος Παπανδρέου -Πρωθυπουργός Ελλάδος 2010 – : (Σε ομιλία στον Ο.Η.Ε) : Ο Αναπτυξιακός Στόχος της χιλιετίας μας ωθεί στην επεξεργασία ενός Παγκοσμίου συστήματος κυβέρνησης» ,(σε άλλη δήλωση , Βρυξέλλες 16/9/2010) : «Γιαυτό τόνισα ότι θα πρέπει να ναι στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης η διαμόρφωση ενός Συστήματος Παγκόσμιας Διακυβέρνησης , με την ουσιαστική συμμετοχή αυτών των στρατηγικών εταίρων» , (σε ακόμη μία δήλωση 19/9/2010) : «Συζητήσαμε γενικότερα τα θέματα που αφορούν στις παγκόσμιες εξελίξεις . Η Ελλάδα πάντα είναι και παραμένει ισχυρός υποστηρικτης , όχι μόνο του Διεθνούς Δικαίου , όπως είναι του Ο.Η.Ε , του ρόλου του Ο.Η.Ε στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση»  . ( Και σε μιά ακόμη δήλωση αυτή τη φορά στην ελληνική βουλή , 15/3/2011): » Και μονάχα ενωμένοι οι λαοί της γης με αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπαράσταση , με δημοκρατικές διαδικασίες παγκόσμιας διακυβέρνησης , μπορούμε να ξεπεράσουμε και να διασφαλίσουμε τη συνέχεια μας μπροστά σε τέτοιου είδους δοκιμασίες και νέες προκλήσεις που έχει η ανθρωπότητα» )

Τζορτζ Μπους (πρεσβύτερος) – Πρόεδρος Η.π.α 1990 – : (Στην αμερικάνικη βουλή) «Είναι μια μεγάλη ιδέα , μια νέα παγκόσμια τάξη» , (Σε άλλη δήλωση) : «Έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να σφυρηλατίσουμε για εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές , μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.»

Αλ Γκορ – Αντιπρόεδρος Η.π.α 1995 – : » Ένας από τους τρόπους που θα έρθει η αλλαγή είναι μέσα από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και από διεθνείς συμφωνίες.»

Μπιλ Κλίντον – Πρόεδρος Η.π.α 1995 – :»Μια φράση που χρησιμοποίησα είναι ότι χρειαζόμαστε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη »

Χένρι Κίσινγκερ – Υπουργός εξωτερικών Η.π.α 1975 – : » Στόχος είναι να χτίσουμε μια συνολική στρατηγική για τις Η.π.α. Σε αυτή την περίοδο που είναι ιδανική για την δημιουργία μιας Νέα παγκόσμιας Τάξης»

2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (DAVID ROCKEFELLER ΚΑΙ PAUL WARBURG) ΥΠΕΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Ας αφουγκραστούμε τον ιδρυτή της (Λέσχης Μπίλντεμπεργκ) και τον πρόεδρο της David Rockefeller να αναλύει τον στόχο της. (David Rockefellert, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR , , του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατά τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στο Μπάντεν το 1991).

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση του γνωστού χρηματιστή και μέλους του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων (CFR), Paul Warburg, ο οποίος απροκάλυπτα δήλωσε πως . »

3) ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ / ΝΕΑ ΤΑΞΗ

A) ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ:

«Η ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη , στο συνέδριο «World Policy Conference 2011» με θέμα «Global Governance, Παγκόσμια Διακυβέρνηση», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Η Ευρώπη ως εργαστήριο δια την παγκόσμιον Κυβερνητικήν», στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Εσθονίας Toomaw Hendrik Ilves, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κυρία Fu Ying και ο διεθνούς φήμης τούρκος οικονομολόγος Kemal Dervis.

B) ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

Έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκανε ο Πάπας.Ο ηγέτης της Καθολικής «εκκλησίας» (δηλ. της παπικής αίρεσης), Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Σε μια ομιλία που έγινε στο Ποντιφικικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την «κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή», για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας»

Ο Πάπας είπε:

«Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιό αδύνατο.

Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την «δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της.»

Παραπομπές / Σημειώσεις:

[1]  Απομαγνητοφώνηση του  βίντεο youtube με τίτλο «Αναγγέλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων» του χρήστη hans joergensen

[2] Από το Βιβλίο «Τυφώνας «Παγκοσμιοποίηση», του Διονυσίου A. Μακρή , Θεολόγου – Δημοσιογράφου , σελ. 17

[3Α] του Νίκου Παπαχρήστου, από το Amen.gr    ,  http://katohika.gr/sinomosia/%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B4/

[3Β] http://redskywarning.blogspot.gr/2012/12/blog-post_12.html    και   http://www.activistpost.com/2012/12/vatican-calls-for-world-government-and.html   και ( Pope calls for a «global authority» on economy ) http://www.reuters.com/article/us-pope-encyclical-idUSTRE5662VM20090707
tharsomen
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ