2017-05-19 23:59:07
Φωτογραφία για Ο Μαρινάκης θέλει να ξανακάνει την Νότιγχαμ μεγάλη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε στην αγορά της Νότιγχαμ με ένα ποσό γύρω στα 50 εκ. ευρώ όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Αγγλία και όπως δήλωσε έχει σκοπό μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη και τους υπόλοιπους συνεργάτες του να ξαναφέρουν τον αγγλικό σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ και να του ξαναδώσουν τη χαμένη αίγλη. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι αυτή η επενδυτική κίνηση δεν θα επηρεάσει τη σχέση του με την ελληνική ομάδα, στην οποία σκοπεύει να παραμείνει για πολλά χρόνια και να συνεχίσει να την οδηγεί σε επιτυχίες.

Έχει εξηγήσει μάλιστα ότι η είσοδός του στο βρετανικό ποδόσφαιρο θα έχει σημαντικά οφέλη και για τον Ολυμπιακό, σε επίπεδο συνεργασιών με ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και από οικονομικής πλευράς. Ήδη το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται ευρέως στο Νησί μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Έλληνα εφοπλιστή. Ο κ. Μαρινάκης υποσχέθηκε ότι θα κάνει το παν για να ξαναφέρει ψηλά τη Νότιγχαμ, στην ελίτ της Premier League
. "Η πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε την Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στην κουλτούρα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτό που έχουμε επιτύχει στο ελληνικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλουμε να το κάνουμε και με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ είναι μία από τις πιο παλιές ομάδες της Αγγλίας και μία με περήφανη ιστορία στο εθνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα. Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά αυτές τις ένδοξες ημέρες. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου μέχρι to κόκκαλο και αγαπάμε και ξέρουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να αναγεννήσουμε τις επιτυχίες της Φόρεστ και δεσμευόμαστε πως θα μείνουμε στην ομάδα για μεγάλο διάστημα".
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ