2017-05-20 11:00:16
Φωτογραφία για Περίπτωση “Mind Control” το περιστατικό στην Times Square;
Ένας πρώην στρατιωτικός, ο Ρίτσαρντ Ρόχας, ρίχνει το κόκκινο Χόντα του πάνω σε πεζούς, στη συμβολή των λεωφόρων 43 και 7, στην καρδιά του Μανχάταν. Νεκρή η 18χρονη τουρίστρια από το Μίσιγκαν, Αλίσα Έλσμαν, αλλά και 22 ακόμα άτομα τραυματίες. 

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο μόλις 26χρονος βεταράνος του αμερικανικού στρατού πέφτει με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης, δόθηκε στην δημοσιότητα μερικές ώρες μετά την ανεξέλεγκτη πορεία του.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να «πετά» πάνω από τους ανυποψίαστους τουρίστες σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της αμερικανικής μεγαλούπολης. Μάλιστα, το τραγικό δυστύχημα συνέβη μέρα-μεσημέρι, την ώρα που στο σημείο υπήρχαν εκατοντάδες τουρίστες. Κάποιοι φαίνονται στο βίντεο να αντιλαμβάνονται το «ιπτάμενο αυτοκίνητο» και να τρέχουν να σωθούν, κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τους παρασύρει. Μια γυναικεία φωνή ακούγεται να φωνάζει στα ιταλικά «aiuto»- «βοήθεια».


Η αστυνομία προέβη σε άμεση σύλληψη του δράστη, ενώ χωρίς να χάσει χρόνο απέκλεισε την περίπτωση τρομοκρατίας.

24 ώρες μετά, οι δηλώσεις του δράστη στους αστυνομικούς είναι αποκαλυπτικές:

«Ήθελα να τους σκοτώσω και μετά υποτίθεται ότι εσείς θα με σκοτώνατε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 26χρονος. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε το CNN, ο Ρόχας είπε στους αστυνομικούς ότι, ήταν ο Θεός που του είπε να κάνει την επίθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ρόχας είχε καπνίσει το συνθετικό ναρκωτικό Κ2 (συνθετική κάνναβις) με άλλους να υποστηρίζουν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια της ουσίας PCP που προκαλεί παραισθήσεις. Το PCP, γνωστό ως Phencyclidine ή Σκόνη Αγγέλου, είναι ναρκωτικό που ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στη δεκαετία του 1950 ως ένα αναισθητικό φαρμακευτικό φάρμακο, αλλά κρίθηκε ακατάλληλο. Δημιουργεί ποικίλες παραισθήσεις και αντιδράσεις, η δε παράνομη χρήση του σχετίζεται με πολλά βίαια εγκλήματα, ακόμα και περιπτώσεις κανιβαλισμού, όπως η περίπτωση του Big Lurch, πρώην ράπερ με ιστορικό βίαιης εγκληματικότητας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία και κανιβαλισμού συγκάτοικού του, υπό την επήρεια PCP.

Ναι μεν… αλλά…Μπορεί εκ πρώτης όψεως οι πληροφορίες να δίνουν αρκετά στοιχεία ώστε το πόρισμα να είναι εύκολο: Ένας νεαρός βετεράνος του αμερικάνικου στρατού πήρε ναρκωτικά, του σάλεψε κι έκανε ό,τι έκανε.

Ωστόσο οι ΗΠΑ έχουν εξαιρετικά βεβαρημένο παρελθόν σε πειράματα ελέγχου του νου, γνωστά και παραδεκτά, γιατί αν πιάσουμε και τα άγνωστα, η μπάλα χάνεται… στο νου Πίσω στη δεκαετία του 1950, την ίδια εποχή που κατασκευάστηκε το φάρμακο  PCP, το Project Mkultra, γνωστό και ως πρόγραμμα ελέγχου του νου της CIA, ενεπλάκη σε πολλές παράνομες δραστηριότητες που το οδήγησε σε διαμάχη σχετικά με τη νομιμότητά του. Το MKULTRA χρησιμοποίησε πολλές μεθοδολογίες για να χειραγωγήσει ψυχικές ανθρώπινες καταστάσεις και να μεταβάλλει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της συγκαλυμμένης χορήγηση φαρμάκων (κυρίως LSD) και άλλες χημικές ουσίες, ύπνωση, αισθητηριακή στέρηση, απομόνωση, λεκτική και σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και άλλες μορφές ψυχολογικής βασανιστηρίων.

Το πεδίο εφαρμογής του έργου MKULTRA ήταν ευρύ, με έρευνα που επεκτεινόταν σε 80 ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και 44 κολεγίων και πανεπιστήμια, καθώς και νοσοκομεία, φυλακές και φαρμακευτικές εταιρείες.

Το 1977, ένας Νόμος περί Ελευθερίας της Πληροφορίας αποκάλυψε περίπου 20.000 έγγραφα που αφορούν στο MKULTRA, ο οποίος οδήγησε την Γερουσία σε ακροάσεις αργότερα την ίδια χρονιά.

Σταμάτησαν αυτά τα προγράμματα; Κάθε άλλο καταγγέλλουν αμερικανοί πολίτες. Και ο αριθμός τους, μόνο ευκαταφρόνητος δεν είναι…

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν πρώην αμερικανό στρατιώτη, που όχι μόνο άκουσε τη “φωνή του Θεού” να του λέει τι πρέπει να κάνει, αλλά και τι “υποτίθεται” θα έκανε η αστυνομία, δηλαδή να τον σκοτώσει και όχι να τον συλλάβει. Απλά ας αναλογιστούμε πόσα τέτοια περιστατικά βίας και πυροβολισμών ακούμε τελευταία, από άτομα που καμία σχέση δεν είχαν με τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμές στο οικείο περιβάλλον τους και ξαφνικά βρέθηκαν με ένα όπλο στο χέρι να σκοτώνουν ανεξέλεγκτα. Οι περισσότεροι έπαθαν αυτό που πιθανά τους είχε προειδοποιήσει ο “Θεός”, εκτελέστηκαν επί τόπου…

nea.allnewz.gr

Δείτε επίσης:

MK Ultra: Οι άνθρωποι που λένε όλο ναι!

Φάκελος:Έλεγχος του νου με το πρόγραμμα MKULTRA!

Mind Control: Ψυχολογία των μαζών και προπαγάνδα.

Η CIA ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ MIND CONTROL ΚΑΙ Ο .... ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
thesecretrealtruth
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ