2017-05-22 21:21:52
Φωτογραφία για O Maldonado είπε όχι στην F1!
Ο Μaldonado είχε μία ταραχώδη πενταετία στο σπορ, τo όνομά του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ατυχήματα και σε δηλώσεις του υποστήριξε πως απέρριψε πρόταση για να τρέξει τη φετινή περίοδο.To όνομά του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ατυχήματα.

Κάθε είδους, σε κάθε πίστα. Σε τέτοιο βαθμό που είχε δημιουργηθεί ιστοσελίδα με… κοντέρ που μηδένιζε μετά από κάθε νέα του σύγκρουση κατά τη διάρκεια Grand prix της Formula 1. Ο λόγος φυσικά για τον Pastor Maldonado που για δεύτερη σεζόν είναι εκτός της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο οδηγός από τη Βενεζουέλα είχε μία ταραχώδη πενταετία στο σπορ, οδηγώντας την περίοδο 2011-2013 για λογαριασμό της Williams και τις σεζόν 2014 και 2015 για τη Lotus. Σε 96 Grand Prix, ο 32χρονος πλέον Pastor μετρούσε και 32 εγκαταλείψεις. Κοινώς δεν έβλεπε καρό σημαία σε ένα από τα τρία GP στα οποία εκκινούσε. Παρ’ όλα αυτά, είχε μία νίκη στο ενεργητικό του (στη Βαρκελώνη το 2012), τον διέκρινε πάθος και φυσικά είχε σημαντική οικονομική υποστήριξη από την PDVSA, την εταιρεία πετρελαιοειδών της Βενεζουέλας.


Όταν έκλεισε η… κάνουλα, ο Maldonado έχασε και τη θέση του στη Lotus που είχε μόλις εξαγοραστεί από τη Renault. Όλο αυτό το διάστημα, υποστηρίζει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες για ενδεχόμενη επιστροφή. Μάλιστα τώρα τόνισε πως είχε και μία προσφορά για τη σεζόν την οποία διανύουμε, χωρίς όμως να αποκαλύψει από ποια ομάδα. "Είχα πρόταση να τρέξω το 2017 στην F1. Ωστόσο επέλεξα να μη το κάνω γιατί δεν είχα καμία εγγύηση πως θα είχα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αν κάνω κάτι, θέλω να το κάνω σωστά", είπε ο Maldonado με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο planetf1.com.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O Alonso θα εκκινήσει 5ος στο Indy500
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O Alonso θα εκκινήσει 5ος στο Indy500
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ