2017-05-24 21:22:56
Φωτογραφία για «Κλεμμένη» από επιτυχία των ‘00s και… με άλλη υπογραφή η μουσική του «Απόλυτου Έρωτα» του Σάκη Ρουβά! (Vids)
Έμπνευση μηδέν Μπορεί το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Απόλυτος Έρωτας» να έχει κυκλοφορήσει έναν μήνα, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς το ακούσαμε για πρώτη φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η νέα επιτυχία του Σάκη «έπαιξε» πολλές φορές κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και όλοι παλεύαμε να θυμηθούμε τι μας θυμίζει… Επειδή εδώ στο Menshouse, όμως, φημιζόμαστε για το μουσικό μας αυτί, η απάντηση δεν άργησε να έρθει στο μυαλό μας. Ο «Απόλυτος Έρωτας» μας πήγε πίσω στα…‘00s.

Συγκεκριμένα, στο 2002. Τότε που ο Marc Anthony κυκλοφόρησε το κομμάτι «I’ve Got You» των Kara DioGuardi και Cory Rooney, σαρώνοντας στα ραδιόφωνα.

Η μουσική του; Χαρακτηριστικότατη. Ο ρυθμός του; Άκρως καλοκαιρινός. Κοινώς, η συνταγή υπήρχε. Το μόνο που έμενε, ήταν μια ωραία διασκευή για να χαρίσει ο Σάκης στο κοινό του το νέο hit του καλοκαιριού.

Τα πράγματα, όμως, δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Γιατί παρά το γεγονός πως η μουσική του νέου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά είναι ξεκάθαρα η ίδια με αυτή του «I’ve Got You», τα credits λένε άλλα.


Σύμφωνα με το SakisRouvasVEVΟ, το επίσημο κανάλι του Σάκη Ρουβά στο Youtube, τη μουσική στο νέο του κομμάτι έχει γράψει ένα άλλο καλλιτεχνικό δίδυμο. Τώρα το τι ακριβώς εννοούν, μόνο οι συντελεστές ξέρουν. Όλοι όσοι ακούσουν τα δύο τραγούδια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβουν την ομοιότητα.

Το μόνο που μένει είναι να μας εξηγήσει η εταιρεία του Σάκ Ρουβά το πώς οι συντελεστές σκέφτηκαν να «δανειστούν» χωρίς credits τη μουσική ενός τόσο γνωστού κομματιού που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του Marc Anthony.

Αν τα καταφέρουν.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ