2017-05-24 23:06:36
Φωτογραφία για Νέα χαρακτηριστικά για το Apple TV από την εφαρμογή του Twitter
Το Twitter κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της υπηρεσίας του για το Apple TV και σε άλλες πλατφόρμες media player το περασμένο φθινόπωρο, προκειμένου να δώσει το ζωντανό περιεχόμενό του βίντεο στη μεγάλη οθόνη.

Σήμερα, η εταιρεία ενημερώνει την εφαρμογή για την  Apple TV με μερικά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του Global Map του Periscope και της δυνατότητας παρακολούθησης ζωντανών βίντεο 360 μοιρών.

Η εταιρεία σημειώνει ότι, με αυτήν την κυκλοφορία, το Twitter είναι η πρώτη εφαρμογή Apple TV που υποστηρίζει ζωντανά βίντεο 360 μοιρών.

Για να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία, οι ιδιοκτήτες της Apple TV θα χρησιμοποιήσουν την Siri για να μετακινηθούν γύρω από το βίντεο για να δουν το περιεχόμενό του από διαφορετικές γωνίες, προσφέροντας μια πιο εντυπωσιακή ματιά στη σκηνή.

Ωστόσο, αυτή ενημέρωση στην εφαρμογή για το Apple TV δεν είναι η μοναδική αναβάθμιση που εμφανίζεται σήμερα. Ορισμένοι χρήστες βλέπουν μια νέα επιλογή για να συνδέσουν την εφαρμογή Twitter με την Apple TV μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Αν ενεργοποιήσετε αυτό, μπορείτε να δείτε το λογαριασμό σας Twitter στην τηλεόραση της Apple.

Twitter on iOS now has Apple TV integration settings pic.twitter.com/emYPWZWAYp

— Matt Navarra ⭐️ (@MattNavarra) 24 Μαΐου 2017
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ