2017-05-25 20:45:51
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ
Με τη διευθύντρια του Ευαγγελισμού επικοινώνησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν την επίθεση εναντίον του ο κ. Παπαδήμου.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο έστειλε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη. «Όλες μου τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στο Λ. Παπαδήμο και τους 2 συνοδούς του. Η λογική του μίσους και της τρομοκρατίας δεν θα περάσει. Ενωμένοι θα δώσουμε αυτό τον αγώνα», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter, λίγο μετά την επίθεση σε βάρος του κ. Παπαδήμου.

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. «Τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς εχθρικούς προς το λαό και τα συμφέροντά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Το ΚΚΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο και τους υπόλοιπους τραυματίες - συνοδούς του.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ