2017-05-25 22:08:42
Φωτογραφία για Αυτό είναι το πραγματικό προφίλ του Ντάνου στο Instagram! [photo]
Πολλές το έψαξαν, ελάχιστες το βρήκαν Και καμία μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος -όσο κι αν δεν το περιμέναμε- διατηρεί προσωπικό προφίλ στο Instagram. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα άσχημα, είναι ότι ο Ντάνος που έμελλε να αποτελέσει τη νέα αδυναμία των γυναικών, αποδεικνύεται… «κλειστός» τύπος.

Το προφίλ του στο Instagram είναι ενεργό, ωστόσο παραμένει ιδιωτικό, γι’ αυτό και κανείς δεν έχει δει τι επικρατεί μέσα σ’ αυτό.

Τόσο ο κόσμος που ο Αγγελόπουλος ακολουθεί, όσο και οι followers του, είναι πολύ λίγοι, γεγονός που καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί. Κι αυτό λόγω του χαρακτήρα του «μήλου της Έριδος» του Survivor.

O Ντάνος ακολουθεί μόλις 191 χρήστες και ακολουθείται από 146. Οι φωτογραφίες του από την άλλη είναι κάτι παραπάνω από αρκετές. 155 στο σύνολό τους.

Για κακή τύχη των θαυμαστριών του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε φρόντισε να κάνει δημόσιο το προφίλ του πριν κλείσει το κινητό του και σαλπάρει για την παραλία του Αγίου Δομήνικου
. Σε κάθε περίπτωση, η έκπληξη που τον περιμένει μετά το Survivor θα είναι τεράστια, καθώς τα follow requests στον λογαριασμό του μάλλον θα ανέρχονται σε χιλιάδες. Και σα να μην έφτανε αυτό, την ίδια ώρα δεκάδες προφίλ με το όνομά του έχουν εμφανιστεί σε Facebook και Twitter. Κανένα, όμως, από αυτά δεν είναι αληθινό.

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν ο λογαριασμός του φαβορί του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα… ανοίξει για το κοινό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ