2017-05-26 00:39:13
Φωτογραφία για Τζανακόπουλος: Η πρώτη φορά που ο Μητσοτάκης άνοιξε το στόμα του για το χρέος ήταν χθες
«Υποκριτική» χαρακτήρισε τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, σχετικά με τα όσα είπε χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα του ελληνικού χρέους, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι δήθεν «υποχωρεί» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και παίρνει το θέμα στην πλάτη του ο κ. Μητσοτάκης.

«Παρακολούθησα μια προσπάθεια και από την αντιπολίτευση και από αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι δήθεν ο πρωθυπουργός υποχωρεί και στη συνέχεια παρακολουθήσαμε επίσης μια κατασκευή της πολιτικής αντιπαράθεσης, όπου ο κ. Τσίπρας φαινόταν υποχωρητικός ενώ ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως εκείνος ο οποίος παίρνει στην πλάτη του τη μεγάλη μάχη για το χρέος. Αυτά νομίζω ότι δεν μπορεί να τα πιστέψει κανείς», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και παρατήρησε: «Η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε το στόμα του για το χρέος ήταν χθες. Είναι υποκριτική η στάση του κ. Μητσοτάκη, διότι συμμετείχε σε μια κυβέρνηση η οποία είχε αποδεχτεί πλεονάσματα περίπου 4,2% περίπου μέχρι το 2030, συμμετείχε σε μια κυβέρνηση η οποία θεωρούσε το χρέος βιώσιμο και ζητούσε πιστοποιητικά βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ