2017-05-26 08:52:06
Φωτογραφία για Suvivor Βασάλος: Κολάζει... το νέο βίντεο του που λιώνει ακόμα και τις θαυμάστριες του Ντάνου
"Κολάζει" το γυναικείο κοινό με το βίντεο του Βασάλου από διαγωνισμό bodybuilding πριν το Survivor Δείτε τις πόζες που παίρνει για να αναδείξει το καλογυμνασμένο του κορμί!

Τι και αν ανήκετε στο φαν κλαμπ του Γιώργου Αγγελόπουλου, με αυτό το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου θα αναθεωρήσετε! Ο παίκτης των Μαχητών, πριν μπει στο Survivor, είχε πάρει μέρος σε αγώνες bodybuilding και το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες έχει ξετρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor. Είναι η ήρεμη δύναμη που δεν τα παρατά και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό στα αγωνίσματα για να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του. Ο παίκτης των Μαχητών δεν έχει ποτέ προκαλέσει καβγά, ούτε έχει μιλήσει στις κάμερες εις βάρος κάποιου συμπαίκτη ή αντιπάλου του. Απεναντίας, σέβεται όλους τους παίκτες και διατηρεί μια καλή σχέση με όλους, μη παίρνοντας μέρος σε οποιαδήποτε "κλίκα" ή κόντρα.


Μπορεί να είναι ο πιο ταπεινός παίκτης από όλους, αλλά σίγουρα είναι ο πιο γκρινιάρης! Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να κάνει παράπονα τόσο στις κάμερες του Survivor, όσο και ενώπιον όλων, στα κορίτσια της ομάδας του. Πολλές φορές έχει δηλώσει ανοιχτά ότι τα κορίτσια δεν παίρνουν στα σοβαρά τους αγώνες, δεν δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν και κυρίως δεν βοηθούν στη συμβίωση. Η Σάρα Εσκενάζυ μάλιστα, ήταν από τις κοπέλες που σχολιάστηκαν αρνητικά για αυτόν ακριβώς τον λόγο από τον Βασάλο, όμως ο διαφωνία τους λύθηκε γρήγορα και ποτέ δεν υπήρχαν ξεσπάσματα θυμού από μέρος του.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Ο ίδιος έχει δηλώσει: "Αυτό που με τρελαίνει και με φέρνει εκτός εαυτού είναι η πείνα. Τότε γίνομαι λίγο γκρινιάρης αλλά όλα καλά!". Σίγουρα λοιπόν φταίει η πείνα για τους μικρούς αυτούς διαπληκτισμούς, και είναι κατανοητό αφού έχει αλλάξει άρδην το διατροφικό του πρόγραμμά από τότε που μπήκε στο παιχνίδι του Survivor, για αυτό και στην αρχή είχε έντονες ζαλάδες και λιποθυμούσε. Δεν ξεχνάμε ότι ο παίκτης των Μαχητών στη ζωή πριν το παιχνίδι, είναι γνωστός bodybuilder με διακρίσεις και προπονητή τον επίσης διάσημο αθλητή πατέρα του, Γιάννη Βασάλο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο πατέρας του έχει εμφανιστεί σε εκπομπές για να μιλήσει για τον γιο του, Κωνσταντίνο. Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στη φήμη που του προσάπτουν ότι έχει βάλει πλέγμα για κοιλιακούς. «Μόνο ως χιούμορ μπορώ να το εισπράξω αυτό. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα παιδί που έχει γεννηθεί στο γυμναστήριο. Είναι πάρα πολύ γυμνασμένος γιατί η λογική η δική μου είναι όντως Survivor στην προπόνηση. Τι να ασχοληθώ; Είναι για γέλια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασάλος.

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι όντως γεννημένος στο γυμναστήριο. Σε αγώνες bodybuilding που είχε λάβει μέρος, ποζάρει στο φακό με άνεση και αυτοπεποίθηση, αφού άλλωστε το σώμα του είναι αψεγάδιαστο. Οι θαυμάστριες του Βασάλου πληθαίνουν και οι κόντρες για τον ποια θα τον διεκδικήσει κορυφώνονται...

Το βίντεο έφτιαξε ο φίλος και αθλητής του Γιάννη Βασάλου, Σπύρος Αραβοσιτάς. Δείτε το:

VASALOS from Aravositas Spyros on Vimeo.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ