2017-05-28 18:36:39
Φωτογραφία για Μια εικόνα μας δείχνει πόσο μακριά είναι οι χάρτες της Apple από της Google
Δεν είναι μυστικό ότι οι Χάρτες της Apple απλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τους Χάρτες της Google όσον αφορά την κάλυψη, τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες. Παρ 'όλα αυτά, πιστεύεται ότι η Apple εργάστηκε εντυπωσιακά για τη βελτίωση της υπηρεσίας χαρτογράφησης και την κάλυψη των χαρτών.

Μια σύγκριση, ωστόσο, δείχνει πόσο μπροστά είναι οι Χάρτες Google και πόσο γρήγορα η Google κάνει αλλαγές σε αυτήν για να διατηρήσει τις πληροφορίες ενημερωμένες.

Όπως φαίνεται από μια σύγκριση που έγινε σε διάστημα ενός έτους από τον Justin δείχνει, ότι οι Χάρτες της Google άλλαξαν σημαντικά σε διάστημα ενός έτους ενώ οι βελτιώσεις που έγιναν στους Χάρτες της Apple ήταν ελάχιστες σε σύγκριση. Η περιοχή σύγκρισης ήταν το Green Park του Patricia στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί το κατώφλι της Apple και της Google.

Όχι μόνο τα δεδομένα στους Χάρτες της Google άλλαζαν τακτικά κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά και έγιναν λεπτομερέστερα. Οι Χάρτες Google έχουν τώρα έναν πλήρη χάρτη των μονοπατιών του πάρκου, ενώ εξακολουθούν να λείπουν οι λεπτομέρειες στους Χάρτες της Apple. Όχι μόνο οι Χάρτες της Apple έχουν αλλάξει ελάχιστα σε σύγκριση με τους Χάρτες Google, αλλα τα δεδομένα της δεν είναι τόσο ακριβή όσο της  Google.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ