2017-05-30 11:06:37
Φωτογραφία για Μια ωραία ατμόσφαιρα;
Διαβάζω ότι η κυβερνητική αποστολή πήγε με τρία διαφο­ρετικά αεροπλάνα στη Σύνοδο Κορυφής του NATO στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός πήγε με το δικό του που χωράει 13 επιβάτες. Αλλά δεν πήρε μαζί του τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος χρησιμοποίησε το δεύτερο κυ­βερνητικό αεροσκάφος. Και εκείνος με τη σειρά του δεν πήρε μαζί του τον υπουργό Εξωτερικών, που πήγε με το αεροπλάνο της γραμμής.

Τι να συμπεράνουμε; Ότι ο πρωθυπουργός έχει τις μαύρες του και δεν θέλει να βλέπει ούτε τους υπουργούς του, ενώ οι υπουργοί δεν μιλάνε μεταξύ τους και γι’ αυτό δεν συνταξιδεύουν;

Ή ότι υπήρχαν άλλοι λόγοι, τε­χνικοί ίσως, γι' αυτές τις διευθετήσεις;

Κάθε απάντηση δεκτή.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-28/05/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ