2012-05-22 14:07:23
Φωτογραφία για 22 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;
        Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Διδύμων  Σύμβολο: «Ο Ορφέας, παίζοντας τη λύρα του, κινεί τις πέτρες για να χτιστεί μια πόλη»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χαρακτηρίζεται από δύναμη φαντασίας αλλά και αγάπη στο μεγαλείο. Με ταλέντο στην ποίηση, την μουσική και γενικότερα τις τέχνες, μπορεί να είναι ένας ονειροπόλος που δεν μπορεί να βάλει σε μια σειρά ότι αφορά τον εαυτό του
. Έναν ευμετάβλητο, κυκλοθυμικό, που αναζητά με το μυαλό του όνειρα ομορφιάς και που δεν μπορεί να κυριαρχήσει στην παρόρμηση του να ξοδεύεται. Είναι ερωτευμένος με κάθε τι το όμορφο, φίνο και εντυπωσιακό και το θέλει αδιαφορώντας τι θα του κοστίσει. Αυτό μπορεί να φέρει ένα χάος στον προϋπολογισμό του ενώ συνοδεύεται από μια ανεμελιά και σε διάφορες πρακτικές υποχρεώσεις. Από την άλλη πλευρά είναι πολύ κοντά στην ευτυχία και στα... θαύματα!

Το απόφθεγμα της μοίρας:«Αυτός δεν χρειάζεται όπιο. Έχει το χάρισμα της ονειροπόλησης» Anais Nin

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια  Αισθηματικά

Μάλλον ισορροπημένες αναμένεται να είναι οι σχέσεις σας, με την έμφαση να πέφτει στην αναγκαία διευκρίνιση κάποιων λεπτομερειών που θα σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια. Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια επισημοποίηση. Κατά τα άλλα η κοινωνική σας ζωή φαίνεται πλούσια και μέσα στο... σωρό σίγουρα θα βρείτε από ρόδα μέχρι αγκάθια.

Οικονομικά

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι». Αυτή είναι κατά το ...ήμισυ η συμβουλή για την χρονιά σας, έτσι όπως την έχει αποτυπώσει η λαϊκή σοφία. Από υποσχέσεις και «ταξίματα» δηλαδή άλλο τίποτε, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως οι προοπτικές σας είναι κακές. Αντίθετα και πέρα από τις όποιες υπερβολές, θα έχετε την ευκαιρία τόσο για ανάπτυξη, όσο και βελτίωση των οικονομικών σας. Προσοχή μόνον στις επενδυτικές παγίδες και τους απανταχού «αετονύχηδες».

Γ.Ρ
astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ