2012-05-22 14:16:05
Φωτογραφία για Άλλος για τη βάρκα μας..., αναγνώστρια κατά των συμμαχιών
Τζήμερος για τη συνεργασία με την ΔΡΑΣΗ: "είχα προτείνει - είναι πολύ γνωστό κι αυτό - ένα "προγαμιαίο συμβόλαιο αυτόματου διαζυγίου" για όλα τα κόμματα του μεταρρυθμιστικού χώρου, ώστε να... μπούμε στη Βουλή ως συνασπισμός, ακριβώς για να ξεπεράσουμε το όριο του 3% και μετά να συνεχίζαμε αυτόνομα την πορεία μας, διατηρώντας την ιδεολογική μας αυτοτέλεια. (Αν με άκουγαν σήμερα θα είχαμε κυβέρνηση.) Άλλωστε κανένας δεν θα "κόψει" ψήφους από τον άλλο.

Αν η Δημιουργία, ξανά! έπαιρνε μόνη της 4%, ο συνασπισμός (με τη δυναμική που θα αναπτύξει) μπορεί να πάρει 7%, οπότε οι βουλευτές κάθε κόμματος θα είναι περισσότεροι από όσους θα έπαιρνε μόνο του. Είναι κακό αυτό;" 

Αν ο κόσμος που ψήφισε ΔΡΑΣΗ νομίζετε πως ήθελε να ενταχθεί με μνημονιακά κόμματα κάνετε λάθος. Οι κουμπαριές σας θα σας δώσουν νομίζετε τη δυνατότητα να μας παίζετε κι εσείς λες κι είμαστε ανεγκέφαλοι; Πολλοί σωτήρες βρέθηκαν ξαφνικά να θέλουν να μας σώσουν από τα δεινά.

Τόση πρεμούρα γιατί;;

Η χώρα βρίσκεται κατά πολλούς στο χείλος του γκρεμού και όλοι εσείς είστε απεριόριστα "πρόθυμοι" να τη σώσετε. Ξέρετε κάτι που εμείς αγνοούμε;

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ