2012-05-22 14:18:48
Φωτογραφία για Ολη η αλήθεια με το γάλα με την  Αφλατοξίνη Ν1
Η Κατερίνα Μουντη διαψευδει τα σχετικα με καρκινογονο σε γαλα της ΦΑΓΕ και . Μούφα το άρθρο που κυκλοφορεί!!! . Έλαβα σήμερα από δύο καλούς μου φίλους που έχουν μικρά παιδιά την προώθησηση ενός e-mail με τίτλο "ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΑΦΛΑΤΟΞΙΝΗ ΣΕ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ" και με κείμενο που αρχίζει ως ακολούθως :

"ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ! Κατερίνα Μουντή Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών Διεύθυνση Πληροφορικής Τμήμα ΙΙΙ Τηλ.: 210 2125332 FAX: 210 2019611

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !! ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ. Α Ρ Κ Ε Τ Α Α Ν Ε Χ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!"

Επειδή το κείμενο αυτό το είχα λάβει και στην αρχή του 2009 το έψαξα και εντόπισα την ακόλουθη ΔΙΑΨΕΥΣΗ της κας Κατερινάς Μουντή σταλμένης σε διάφορα blog.


Το κείμενο της διάψευσης έχει ως ακολούθως:

Κατερίνα Μουντή είπε...

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από άγνωστο εις εμένα φορέα το εν λόγω κείμενο

Το κείμενο αυτό που δυστυχώς φέρει την μορφή εγγράφου με συντάκτη εμένα και με περισσή φροντίδα είναι κατασκευασμένο, ώστε να δημιουργεί την πεποίθηση ότι είναι έγγραφο που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μου, είναι κακόηθες και δεν έχει συνταχθεί ούτε από εμένα αλλά ούτε και από την Υπηρεσία μου.

Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με το κείμενο, δεν το έχω συντάξει, δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω τον φορέα μέσω του οποίου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Μετά τιμής

Κατερίνα Μουντή 16.02.2009

Δημοσίευση στο: http://apneagr.blogspot.com/2009/02/blog-post_9999.html

Επίσης από το: http://artagoni.pblogs.gr/2009/03/442242.html

Μόλις έλαβα τα παρακάτω μήνυμα για την αποκατάσταση του "γάλατος Δέλτα". Βεβαίως οι κατηγορίες για το γάλα στην σχετική ανάρτηση που έχω ανεβάσει παραπάνω, ήρθε υπογεγραμμένη, όπως γράφει, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Γιατί η Δέλτα λοιπόν δεν επικοινωνεί μαζί τους αλλά ψάνχει τους μπλόκερ που αναδημοσιεύουν το θέμα? Τέλος πάντων, το αναδημοσιεύω και αυτό αφού είναι ενυπόγραφο με τηλέφωνα και τρόπους επικοινωνίας. Και ο Θεός Βοηθός στα στομάχια μας Θύμα εγκληματικής ηλεκτρονικής επίθεσης το φρέσκο γάλα Δέλτα.

Την υπόθεση μετά τις έντονες διαμαρτυρίες της VIVARTIA, διερευνά, με εντολή της Εισαγγελίας, η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Απευθύνουμε έκκληση στους bloggers να μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Παρόλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η κακόβουλη παραπλανητική επίθεση ενάντια στο φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ, μέσω chain mails με πλαστογραφημένα στοιχεία υπαλλήλου Υπουργείου, για υποτιθέμενη ύπαρξη αφλατοξίνης στο φρέσκο γάλα Δέλτα το 2006, συνεχίζεται και αναπαράγεται, πλήττοντας την εταιρία μας, τους καταναλωτές, τους δημόσιους λειτουργούς αλλά και εσάς τους bloggers, που δείχνετε πραγματικό ενδιαφέρον σε θέματα ευαίσθητα όπως είναι αυτό της διατροφής.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν, παραθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από τον ΕΦΕΤ και τον ΕΛΟΓΑΚ, την εξώδικη γνωστοποίηση της κας Μουντή, και το διευκρινιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ.

H VIVARTIA διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι ποτέ και κανένα γαλακτοκομικό προϊόν ΔΕΛΤΑ δεν έχει βρεθεί θετικό στην ουσία αφλατοξίνη. Άλλωστε η ΔΕΛΤΑ εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει σύστημα εξειδικευμένων ελέγχων στην αλυσίδα προμήθειας πρώτης ύλης και παραγωγής, με σκοπό την διασφάλιση άριστης ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να σας δώσουμε όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας.

For media information please contact: Παναγιώτα Τσιφουρντάρη Διεύθυνση Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Vivartia ABEE Zηρίδη 10 151 23 Μαρούσι Αθήνα Τηλ. +30 210 3494438 E mail:[email protected]

Νίκος Διονυσόπουλος Client Executive Advocate/Burson- Marsteller Καρύστου 5 115 23 Αθήνα Τηλ. +30 210 6931009 Fax +30 210 6985812 E mail:[email protected]

Επίσης απο: http://boraeinai.blogspot.com/2009/03/hoax.html

ΑΛΛΟ ΕΝΑ HOAX - ΑΦΙΛΑΤΟΞΙΝΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑ

Στις 9 Φεβρουαρίου 2009 μετά από σειρά e-mail που λάβαμε δημοσιεύσαμε ένα σχόλιο με τις ανησυχίες μας για καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη μολυσμένου γάλακτος στην αγορά.

Σήμερα λάβαμε το ακόλουθο σχόλιο από τον κ. Διονυσόπουλο :

Αγαπητέ Kgrek,

η Vivartia παρέχει όλες τις σχετικές με το θέμα πληροφορίες σε ένα social media release στο URL

http://www.oursocialmedia.com/greece/vivartia/%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8/

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου

[email protected]

Ακολουθώντας την πάγια γραμμή μας, να δίνουμε τον λόγο σε κάθε ένα που έχει να πει κάτι για θέματα που απασχόλησαν το παρόν blog, δημοσιεύουμε το σχετικό σχόλιο του κ. Ν.Διονυσόπουλου και προτρέπουμε τους αναγνώστες μας όχι μόνο να διαβάσουν την ανακοίνωση της εταιρείας αλλά να διαβάσουν και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από τον ΕΦΕΤ και τον ΕΛΟΓΑΚ καθώς επίσης την εξώδικη γνωστοποίηση της κας Μουντή, και το διευκρινιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ.

Τελικό συμπέρασμα μας είναι ότι πρόκειται για άλλο ένα ελληνικό HOAX

Αναδημοσίευση από το kgrek.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ