2012-05-22 14:19:04
Φωτογραφία για Χρ. Θηβαίος: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα είναι στρατιωτική οργάνωση
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο CR RADIO ο γνωστός τραγουδοποιός μιλά για την Αριστερά, τη Χρυσή Αυγή , την οικογένεια και φυσικά το ελληνικό τραγούδι. «Αισθάνομαι άνθρωπος ο οποίος έχει τα φτερά του. Για εμένα το ένα μου φτερό θα είναι η γυναίκα μου, το άλλο μου φτερό θα είναι τα παιδιά μου και οι φίλοι μου. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί με βοηθάει να ισορροπήσω σε αυτές τις καθημερινές πτήσεις», δήλωσε ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής σε συνέντευξή του στον «Άγνωστο ψ», δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

«Νομίζω ότι οι Έλληνες είναι μπερδεμένοι γιατί νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι Κόμμα. Δεν είναι κόμμα είναι στρατιωτική οργάνωση… Δεν έχει καμία σχέση με την ακροδεξιά της Ευρώπης».

Δεν διστάζει μάλιστα να πει πως ανήκει στο χώρο της Αριστεράς.

«Επαναλαμβάνω, ανήκω στον χώρο της αριστεράς… Γιατί ανήκω στον χώρο της αριστεράς; Γιατί πιστεύω κάτι πολύ απλό… Ότι δεξιός είναι αυτός που σκέφτεται τον εαυτό του κι αριστερός αυτός που σκέφτεται τους άλλους. Τόσο απλά».


Ο Χρήστος Θηβαίος στρέφει τα βέλη και κατά όσων έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση, σημειώνοντας πως ήτανε κακοί διαχειριστές και μας έφτασαν σε αυτό το σημείο.

«Καταρχήν δε σκέφτηκαν ποτέ το μετά, ποτέ μα ποτέ… Ακόμα κι όταν γινόντουσαν κάποια έργα τα βάφτιζαν έργα ανάπτυξης ενώ ήταν έργα υποδομής… Για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να υπάρχει υποδομή», σημειώνει ο τραγουδιστής στο creatures.gr και προσθέτει:

«Εγώ είμαι ευγνώμων σ’ όλους τους ανθρώπους που έρχονται στις συναυλίες μου και πληρώνουν εισιτήριο και προσπαθώ όλο και πιο πολύ να το χαμηλώσω ή από τους δίσκους μου και τα δικαιώματά μου… Πραγματικά είμαι ευγνώμων γιατί αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να πηγαίνουν και στην οικοδομή, αυτοί οι άνθρωποι μου πληρώνουν το σπίτι μου, την οικογένειά μου, το φαγητό των παιδιών μου, με κάνουν να έχω μια αξιοπρεπή ζωή. Αυτό θα έπρεπε να υπάρχει για όλους τους καλλιτέχνες… Και για να το πάω και λίγο πιο συναισθηματικά στα τελευταία του χρόνια κανείς δεν αναρωτήθηκε πως μπαινόβγαινε στο Θεαγένειο για την θεραπεία του ο Νίκος Παπάζογλου», δηλώνει ο Χρ. Θηβαίος.
gossiptv
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ