2012-05-22 14:40:08
Φωτογραφία για Τσεκ 1.000.000 ευρώ έδωσε επιχειρηματίας σε σταρ στις Κάννες για να κοιμηθεί μαζί του
Η 32χρονη Κέλι Μπρουκ, μοντέλο, πρώην αρραβωνιαστικιά του Τζέισον Στάθαμ και πρωταγωνίστρια στην ταινία Keith Lemon: The Film, έπαθε σοκ όταν είδε έναν Γάλλο επιχειρηματία να μπουκάρει σε μια φωτογράφηση της και να της προσφέρει ένα τσεκ των 1.000.000 ευρώ για να κάνει σεξ μαζί του για μια νύχτα.

«Μόνο για μια νύχτα. Σε παρακαλώ. Δες, έχω λεφτά», ήταν ο όχι και τόσο κομψός τρόπος που επέλεξε -σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror- ο Φρέντερικ, ένας 40άρης Γάλλος επιχειρηματίας (το επίθετο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό) για να προσεγγίσει την Κέλι Μπρουκ κατά την διάρκεια της φωτογράφισης της στο Majestic Barriere hotel.

Στην αρχή το σέξι μοντέλο νόμιζε ότι όλο αυτό ήταν μια φάρσα, στημένη από τον Κιθ Λέμον, τον Άγγλο κωμικό στην ταινία του οποίου πρωταγωνιστεί και την οποία προμοτάρει στο φεστιβάλ των Καννών.

Όταν όμως ο Φρέντερικ πήγε να την γραπώσει από το μπράτσο, κατάλαβε ότι ο Γάλλος εραστής το εννοεί να την κάνει δικιά του.Η παρέμβαση του σωματοφύλακα, που άρπαξε τον δράστη από τον γιακά και τον πέταξε έξω, ήταν άμεση. Και η Κέλι συνέχισε κανονικά την φωτογράφιση της, αναφέρει η iefimerida.gr.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή δεν ήταν φορά που κάποιος προσέφερε στην Μπρουκ, γνωστή για τις γυμνές φωτογραφήσεις της, χρήματα σε αντάλλαγμα για σεξ. Ήταν όμως με διαφορά η πιο απροκάλυπτη.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ