2017-06-06 08:33:36
Φωτογραφία για Η ΕΣΠΕΘ συγχαίρει την 1η Στρατιά
Λάρισα, 05 Ιουνίου 2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ:  Λειτουργία Αναψυκτηρίου στα Σ.Ο.Α του Στρατοπέδου «Στγού Ν. Πλαστήρα»

               

              Με ιδιαίτερη ικανοποίησή μας, γινόμαστε καθημερινά δέκτες ευμενών σχολίων από συναδέλφους που υπηρετούν στη Φρουρά Λάρισας, σχετικά με την αναβάθμιση λειτουργίας του αναψυκτηρίου που λειτουργεί στα ΣΟΑ του στρατοπέδου «Στγού Ν. Πλαστήρα», γεγονός που έχει θετική επίδραση στην καθημερινότητα των συναδέλφων (ενοίκων και μη), που έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρεθούν σε μια μικρή όαση αναψυχής στην πόλη της Λάρισας.

              Οι προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς, υπό την αρωγή και επίβλεψη της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς και έχουν φέρει απολύτως θετικό αποτέλεσμα, άξιο επαίνων. Το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος εξ όσων γνωρίζουμε θα λειτουργεί παράλληλα με τη Θερινή Λέσχη (πισίνα), επιλέγουν καθημερινά πολλοί συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, καθόσον συνδυάζει ένα ευπρεπές και ασφαλές «πράσινο» περιβάλλον, με την παρακείμενη παιδική χαρά, με τις υπηρεσίες που παρέχει το αναψυκτήριο, το οποίο πέραν των συνηθισμένων προϊόντων (ροφήματα, χυμοί - αναψυκτικά, παγωτά, σνακ κλπ), λειτουργεί και ως ψησταριά σερβίροντας πρόχειρα εδέσματα της ώρας, όπως σουβλάκια και πίτσες.

              Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που επιβεβαιώνει το συνεχές ενδιαφέρον με ανθρωποκεντρική προσέγγιση που επιδεικνύει η διοίκηση της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και του επιπέδου διαβίωσης των συναδέλφων, γεγονός το οποίο είναι εμφανές σε όλο το φάσμα των δράσεων εξωστρέφειας που αναλαμβάνονται τα τελευταία έτη
. Αυτές οι παρεμβάσεις, είναι απολύτως αναγκαίες, καθόσον συνιστούν μικρές καθημερινές «νίκες» και μπορούν να επιτευχθούν εύκολα, γρήγορα (με το ελάχιστο κατά το  δυνατόν κόστος), εφόσον ενυπάρχει η καινοτόμος σκέψη με τη διάθεση προσφοράς προς τους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια από τις διαδοχικές περικοπές αμοιβών και τις συνεχείς μειώσεις εισοδήματος.

              Υπάρχει σίγουρα καλύτερο αύριο και πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα από τη δράση, τη στάση και την εν γένει συμπεριφορά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Γκαμπλιάς

6937024917,  *7024917
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ