2012-05-22 16:05:46
Φωτογραφία για Αναστολή λειτουργίας στο ΣΕΦ-Στον αέρα ο 3ος τελικός!!
Οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ είναι έτοιμοι να αναστείλουν κάθε λειτουργία του Σταδίου, αφού είναι απλήρωτοι για δύο μήνες. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους.

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μην υπάρχει γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τρίτο τελικό της Basket League ΟΠΑΠ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκαναν γνωστό πως είναι απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες, λόγω της μη εκταμίευσης των δύο εγκεκριμένων δόσεων επιχορήγησης του Σταδίου, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με αφορμή τα παραπάνω, οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ, αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία του Σταδίου την τρέχουσα εβδομάδα, με αποτέλεσμα να είναι στον "αέρα" ο τρίτος τελικός που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.

Άπαντες ελπίζουν να βρεθεί λύση, στη συνάντηση που θα υπάρξει την Τρίτη στις 12:00 ανάμεσα στη διοίκηση και τη διεύθυνση του ΣΕΦ και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή.


Η ανακοίνωση: "Οι εργαζόμενοι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, διαμαρτυρόμενοι για την αδυναμία καταβολής της μισθοδοσίας τους, τους δυο τελευταίους μήνες, λόγω της μη εκταμίευσης των δύο εγκεκριμένων δόσεων επιχορήγησης του Σ.Ε.Φ. , από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αποφάσισαν να αναστείλουν κάθε λειτουργία του Σταδίου, την τρέχουσα εβδομάδα.

Στην προσπάθεια αναζήτησης λύσης, λόγω των σημαντικών συμβατικών υποχρεώσεων που έχει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Διοίκηση και η Διεύθυνση  του Σ.Ε.Φ.  έχουν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, σήμερα ( Τρίτη ) στις 12.00".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι τριάντα τυχεροί
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι τριάντα τυχεροί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ