2017-06-09 16:41:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Του πήρε 14.000 ευρώ για να κάνει μάγια και να φέρει πίσω την οικιακή του βοηθό - Η περιπέτεια του 80χρονου που κατέληξε στην Αστυνομία
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στην Πάτρα Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ένας ηλικιωμένος από την Παραλία Πατρών, ζήτησε από μια γυναίκα ρομά, να κάνει μάγια ώστε να επιστρέψει η οικιακή βοηθός που είχε φύγει από το σπίτι του. Η γυναίκα έπεισε τον 80χρονο ότι θα φροντίσει να επιστρέψει η οικιακή βοηθός, ζητώντας του 14.000 ευρώ τα οποία και πήρε.

Οι μέρες περνούσαν όμως και ο ηλικιωμένος, φαίνεται να κατάλαβε την απάτη που του είχε στήσει η 38χρονη γυναίκα. Ο 80χρονος κάποια στιγμή ζήτησε εξηγήσεις, ενώ η 38χρονη του ζήτησε ακόμη 6.000 ευρώ. Μάλιστα σύμφωνα με τον ηλικιωμένο, η 38χρονη είχε γίνει πολύ πιεστική, απαιτώντας και άλλα χρήματα και απειλώντας ότι θα κάνει μάγια στον 80χρονο αν δεν της δώσει αυτά που ζητάει.

Ο 80χρονος, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Κατόπιν αυτού, έδωσε ραντεβού με την 38χρονη για της δώσει τα 6.000ευρώ που ζητούσε τα οποία είχαν προσημειωθεί. Το ραντεβού έγινε το πρωί της Παρασκευής και κατά τη συναλλαγή άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τη γυναίκα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ