2017-06-11 11:31:15
Φωτογραφία για Ούτε και οι ίδιοι δεν περίμεναν τέτοια επιτυχία!
Ούτε και οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν περίμεναν τέτοια επιτυχία κατά τη χθεσινή διεξαγωγή σεμιναρίου Α' Βοηθειών στη Λάρισα. Ο χώρος του θεάτρου ΟΥΗΛ αποδείχθηκε αρκετά μικρός αφού η προσέλευση των συμμετεχόντων ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αναφερόμαστε στη διοργάνωση σεμιναρίου Α' Βοηθειών με θέμα ''Εκτίμηση και Αντιμετώπιση Τραυματισμού Σε Περιβάλλον Μάχης'' που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της πόλης ΕΠΙ.ΖΩ.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από διάφορες πόλεις της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, παρευρέθηκαν στο σεμινάριο κατά τη διάρκεια του οποίου έμπειροι εκπαιδευτές παρουσίασαν  εκτός από τις διαφάνειες των εργασιών και πρακτικά παραδείγματα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τα 300 άτομα, ενώ από τις εγγραφές προέκυψε ότι το σεμινάριο παρακολούθησαν Στρατιωτικοί από Λάρισα και Λαμία, Αστυνομικοί από Λάρισα , Λιμενικοί από Βόλο, ο ΣΕΑΝ Λάρισας, ΣΕΑΝ Μαγνησίας, ΣΕΑΝ Καρδίτσας, ΣΕΑΝ Τρικάλων, ΛΕΦΕΔ Λάρισας, ΛΕΦΕΔ Μαγνησίας, ΛΕΦΕΔ Φλώρινας, ΛΕΚ, ΕΟΔ Γρεβενών, ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας, Διασωστική Ομάδα Πιερίας,


μέλη του Ερυθρού Σταυρού, νοσηλευτές από Βόλο, Κοζάνη, Πρέβεζα,

μέλη Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας, σκοπευτές, σεκιούριτι, σπουδαστές διασώστες  και απλοί πολίτες.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας Απ. Βερέμης και ο Υποδιευθυντής του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Γεν. Αρχίατρος Κων/νος Βαβλιάκης.

Δείτε φωτό και βίντεο του kranosgr: 
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ