2017-06-13 12:49:58
Φωτογραφία για Φωτό από την εκδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας στην Κέρκυρα
Επέστρεψαν οι εκδρομείς Έφεδροι Αξιωματικοί Ν. Λάρισας από την Κέρκυρα γεμάτοι ενθουσιασμό και ικανοποίηση για όλα όσα έζησαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με δύο ικανότατους ξεναγούς θαύμασαν τις ομορφιές της πόλης των Φαιάκων και τα ιστορικά και αξιοθέατα μέρη της.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής μας , επισκεφτήκαμε  και περιηγηθήκαμε

στο Κάστρο της πόλης, την πλατεία Σπιανάδα, τα χαρακτηριστικά της Καντούνια στην παλιά πόλη. Θαυμάσαμε το Αχίλλιο, το Αγγλικό Κυβερνείο, την Παναγία των Βλαχερνών και το Ποντικονήσι.

Εκδράμαμε στη μαγευτική Παλαιοκαστρίτσα, μια περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους όπου απολαύσαμε τα κρυστάλλινα νερά της και τις ντόπιες σπεσιαλιτέ.

Είχαμε χρόνο να πιούμε τον καφέ μας απολαμβάνοντας τη θέα στο Κανόνι , με το αεροδρόμιο στα πόδια μας  παρακολουθώντας  τα αεροπλάνα που συνεχώς προσγειώνονταν φέρνοντας τουρισμό στο νησί.


Χαλαρώσαμε τα βράδια στις πλατείες και στο Φαληράκι με θέα μια άλλη Κέρκυρα εξίσου μαγευτική τη νύχτα.

Απολαύσαμε τις ανέσεις του DIVANI PALACE 4*  με το πλούσιο πρωινό , το  καταπληκτικό βραδινό και την υπέροχη πισίνα του.

Δυστυχώς όμως όταν περνάς καλά ο χρόνος δείχνει να συντομεύει, έτσι και για μας το υπέροχο αυτό τριήμερο έλαβε απρόσμενα τέλος, αφήνοντάς μας  με την γλυκιά ανάμνηση της Κέρκυρας που μας φιλοξένησε στη ζεστή αγκαλιά της καθώς και τις νέες φιλίες που δημιουργήσαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

Δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε όλοι σύντομα στην επόμενη εξόρμηση μας.

Ο Πρόεδρος

Απ. Βερέμης
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ