2017-06-15 21:58:25
Φωτογραφία για Survivor - Τους ξεμπρόστιασε: Απίστευτη καταγγελία Κοκκινάκη για την παραγωγή [video]
Με την παραγωγή του Survivor τα έβαλε με τη σειρά του και ο Κώστας Κοκκινάκης, αποκαλύπτοντας απίστευτα πράγματα για τα όσα έταζαν στους διασήμους προκειμένου να τους κλείσουν για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε τα... ψέματα της παραγωγής στους διασήμους προκειμένου να τους πείσουν για τη συμμετοχή τους στο Survivor και μάλιστα ήρθε σε αντιπαράθεση με τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ Άλκηστη Μαραγκουδάκη. "Θέλω να καταγγείλω γιατί μας είπαν ότι θα έχει μπανανιές, θα έχει αβοκάντο. Μας ψήνατε κάπως έτσι. Λέγαμε θα κάνουμε μπάνιο, λέγατε θα κάνετε και μπάνιο. Ό,τι λέγαμε, ναι μας έλεγαν", είπε ο Κώστας Κοκκινάκης, με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη να του λέει πως αν πίστευε πως θα έκαναν κανονικά μπάνιο ότι δεν έχει δει το Survivor.

"Ναι δεν έχω δει το Survivor, αλλά τι μας λέγανε είναι. Και πάμε εκεί και κάναμε μπάνιο μετά από τέσσερις μήνες στο πάρτι της ένωσης
. Πάντως ήταν πολύ πιο δύσκολο". Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε πως της είχαν πει ότι δεν θα έκαναν μπάνιο και ο Κώστας Κοκκινάκης σημείωσε πως στον καθένα έλεγαν διαφορετικά πράγματα για να τον ψήσουν. "Εγώ ξέρω πως στο Survivor πηγαίνεις με τα ρούχα σου και δεν κάνεις μπάνιο και από τα προηγούμενα Survivor. Και βλέπω ότι έχετε φάει όλο αυτό το διάστημα. Εγώ δεν έχω φάει τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό. Ειδικά τα τελευταία έπαθλα έχουν πολύ φαγητό, τα πρόλαβες κι εσύ. Και επίσης βλέπω κάτι μπλουζάκια και αλλάζουνε και μαγιό", σχολίασε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ.

"Θα πω ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι πιστεύαμε όλοι μας γιατί σε συζητήσεις που κάναμε όλοι μας στην παραλία το παραδεχθήκαμε. Ήταν πολύ πιο δύσκολο. Εγώ μπλούζα δεν άλλαξα ποτέ. Επί 4 μήνες φορούσα την ίδια μπλούζα. Την πλέναμε συνέχεια στη θάλασσα. Κάποια στιγμή την πλύναμε κρυφά μαζί με τον Μπο στο αεροδρόμιο σε ένα έπαθλο που είχαμε κερδίσει και έβγαζε μαύρο επί 10 λεπτά. Και εντάξει κάποιοι που αδυνάτησαν πολύ έπρεπε να φορέσουν ένα νούμερο μικρότερο μπλούζα.

Όσο για τα φρούτα που τους έδιναν πριν από τα αγωνίσματα, ο Κώστας Κοκκινάκης σχολίασε πως τους έδιναν μια φέτα ανανά. "Δεν είναι τίποτα και μας πείραζε και στο στομάχι επειδή ήταν όξινο και μας έδιναν και ένα ισοτονικό γιατί έκανε πάρα πολύ ζέστη. Εσείς βλέπετε ένα 20λεπτο το αγώνισμα, εμείς ήμασταν και 4 ή 5 ώρες", σημείωσε ο Κώστας Κοκκινάκης. "Στα προηγούμενα Survivor υπήρχε πραγματική πείνα, εδώ είχατε ανά διαστήματα που παίρνατε μεγάλες ποσότητες φαγητού" του είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. "Σίγουρα και εμείς πεινάσαμε. Τα αγωνίσματα ήταν πολύ περισσότερα, υπήρχαν τραυματισμοί που ποτέ δεν μπορούσες να ξεπεράσεις γιατί έπαιζες κάθε μέρα και είναι και 5 μήνες ενώ τα προηγούμενα ήταν πολύ λιγότερο. Το ψυχολογικό ήταν το πιο δύσκολο", σημείωσε ο Κώστας Κοκκινάκης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ