2017-06-16 22:15:34
Φωτογραφία για Σοκολάτα εξαφανίζει τις ρυτίδες!
Μία σοκολάτα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, υπόσχεται να επιβραδύνει τα σημάδια του γήρατος και να χαρίσει στις 50άρες το δέρμα… 20άρας.

Η σοκολάτα που θα ονομάζεται «Esthechoc» είναι δημιούργημα των επιστημόνων του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, οι οποίοι κατόρθωσαν να εμπλουτίσουν την πιο αγαπημένη λιχουδιά του κόσμου με πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες. Πρόκειται για την ασταξανθίνη που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και την φλαβανόλη που μειώνει την «κακή» (LDL) χοληστερόλη.

Το όνομά της αποτελεί σύντμηση των λέξεων «αισθητική» και «σοκολάτα», όπως αναγράφονται στα Aγγλικά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα μελέτες, τα αποτελέσματα που θα φέρνει θα είναι θεαματικά, καθώς βελτιώνει τη φυσιολογία του δέρματος και επαναφέρει τους δερματικούς βιοδείκτες των γυναικών ηλικίας 50-60 ετών στα επίπεδα των γυναικών ηλικίας 20-30 ετών. Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι όσοι εθελοντές έτρωγαν καθημερινά και επί τρεις εβδομάδες την σοκολάτα είχαν λιγότερη φλεγμονή στο αίμα και καλύτερη κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες.


Η «μαγική» σοκολάτα θα παρασκευάζεται από την Lycotec και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας, αποτελεί προϊόν 10 ετών ιατρικής έρευνας και δοκιμών σε περισσότερους από 3.000 εθελοντές.

Η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στην 13η Παγκόσμια Σύνοδο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Τροφίμων (GFTIS) , που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Βρετανία, σε συσκευασία που θα περιέχουν 21 πλακίδια (δόση για τρεις εβδομάδες), ενώ η τιμή της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ