2017-06-18 17:44:16
Φωτογραφία για Η φωτογραφία αυτής της 7χρονης κάνει το γύρο του διαδικτύου - Μόλις τη δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε αμέσως το λόγο...
Μία από τις πιο δύσκολες δουλειές που υπάρχουν είναι η δουλειά της μητέρας. Γίνεται αμισθί και χωρίς μόνιμες υπερωρίες.

Παράλληλα με την οικογενειακή ευτυχία έρχεται και η σωματική εξάντληση, που δεν έχει ξαναβιώσει κανείς τέτοια κούραση.

Έχοντας τέτοια προσωπική εμπειρία, η Sam Jess Griffin από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, είναι μητέρα πέντε παιδιών. Η Sam συχνά βασίζεται στη βοήθεια της μεγαλύτερης κόρης της Lainie, που αν και είναι μόλις 7 ετών, είναι σαν μια δεύτερη μαμά για τα μικρότερα αδέρφια της.

Ως ένδειξη συμπαράστασης, η μικρή Lainie αποφάσισε να αφιερώσει την αποκριάτικη στολή της όχι μόνο στη μαμά της, αλλά και σε όλες τις μαμάδες που βάζουν τα δυνατά τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Αντί να ντυθεί μια μικρή πριγκίπισσα, διάλεξε την αγαπημένη της ηρωίδα: τη μητέρα της! Χρησιμοποίησε τις κούκλες της, ζωγράφισε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και διάλεξε καθημερινά ρούχα για να ντυθεί «εξαντλημένη μαμά»!


Η πανέξυπνη στολή τραβήχτηκε από μια οικογενειακή φίλη, που δεν είχε ιδέα ότι θα γινόταν viral μετά τη δημοσίευσή της στο Facebook.

Αυτή η οικογενειακή φίλη είναι η Rachael Fansler Beachy, που έγραψε ως λεζάντα:

«Η κόρη της φίλης μου ντύθηκε ως μαμά για το Χάλογουϊν. Προσέξτε τα σάλια στη μπλούζα της και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Έχω λιώσει! Αυτή είναι η καλύτερη στολή που έχω δει! Θα κέρδιζε οποιοδήποτε διαγωνισμό στολής!»

Για την Sam, η όμορφη οικογένειά της αναμφίβολα αξίζει όλους τους μαύρους κύκλους και τα σάλια. Και βλέποντας το χιούμορ που αναπτύσσουν τα παιδιά της, ο ρόλος της μητέρας σίγουρα θα είναι διασκεδαστικός!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ