2017-06-18 18:12:42
Φωτογραφία για Ποιοι θέλουν να κρύψουν την ωραιότερη παραλία των Χανιων; Δε φαντάζεστε τι εκαναν - Οι εικόνες θα σας εξοργίσουν... [photo]
Η διάσημη παραλία στο Ελαφονήσι στα νότια των Χανίων, συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των επισκεπτών, κάτι που φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους.

Στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στην διασταύρωση στα Νωπήγεια, μια πινακίδα ενημερώνει τους οδηγούς  για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν προκειμένου να μεταβούν στην διάσημη παραλία του Ελαφονησίου.

Μόνο που αυτή η πινακίδα βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων οι οποίοι συνεχώς φροντίζουν, είτε με μπογιές, είτε με σπρέι να σβήνουν την λέξη Ελαφονήσι.

Οι καταγγελίες που έγιναν στο Flashnews.gr κάνουν λόγο για προφανή συμφέροντα που αποσκοπούν στο να αποπροσανατολίσουν τους επισκέπτες με την ελπίδα πως "χάνοντας" τον δρόμο θα κατευθυνθούν σε άλλη παραλία.

Στην πρώτη φωτό βλέπετε την πρόσφατη εικόνα της πινακίδας με μπογιά πεταμένη πάνω της, ενώ στην δεύτερη βλέπετε την πινακίδα, σε παλαιότερο χρόνο από το google map, μουτζουρωμένη μάλλον απο μπογιά - σπρέι η οποία έγινε προσπάθεια να καθαριστεί.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ