2017-06-19 10:48:20
Φωτογραφία για Απίστευτο: Ο νεκρός Διαμαντής μίλησε LIVE στον αέρα εκπομπής - Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά [video]
Μια απίστευτη περιπέτεια, που... μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να βιώσει, ζει εδώ και 14 χρόνια ο κ. Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω.

Ο κ. Διαμαντής πηγαίνοντας πριν 14 χρόνια να ψηφίσει στο Δήμο Αιγάλεω, του οποίου είναι δημότης, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί, αφού, όπως του είπαν, ήταν νεκρός!

Διερευνώντας την υπόθεση, διαπίστωσε ότι ένας άλλος άνδρας, με το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο, είχε πεθάνει το εν λόγω διάστημα, μετά από νοσηλεία στο Τζάνειο.

Ο κ. Διαμαντής κι η σύζυγός του, που μίλησαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ανέφεραν πως απευθύνθηκαν αρχικά στο δήμο Αιγάλεω, όπου εν τέλει είχαν σταλεί τα στοιχεία του νεκρού Γιάννη Διαμαντή, για να διορθωθεί το λάθος.

Ο Δήμος, ως μη αρμόδιος, τους έστειλε στο ληξιαρχείο Αθηνών, από εκεί εστάλησαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα πρέπει να πάνε σε δικαστήριο, να γίνει δίκη και να διορθωθούν τα στοιχεία του.


Ο δεύτερος κύκλος της ελληνικής... παράνοιας ξεκίνησε όταν το δικαστήριο εξέδωσε απορριπτική απόφαση, με αιτιολόγηση ότι την αίτηση για αλλαγή των στοιχείων πρέπει να την κάνει ο νεκρός Διαμαντής και όχι ο ζωντανός!

Η σύζυγος του κ. Διαμαντή περιέγραψε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά της, όπως ότι δεν μπορεί να πάρει οικογενειακό επίδομα ή ότι δεν ήταν δυνατό να κάνει απονομή κληρονομιάς μετά το θάνατο του πεθερού της.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο καταγγέλλων όλα αυτά τα χρόνια υποβάλει κανονικά φορολογικές δηλώσεις και πληρώνει τους φόρους του, αφού για την Εφορία είναι ακόμα ζωντανός!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ