2017-06-19 13:22:27
Φωτογραφία για Ο Στρατός Ξηράς πρωτοπορεί στην Ηλεκτροκίνηση
• Ο Α/ΓΕΣ, αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφάνης, αεικίνητος και αεί προβληματιζόμενος, επιζητών ρεαλιστικές λύσεις διαπίστωσε ότι, πέραν των άλλων γηρασμένων υλικών, τα αυτοκίνητα πόλεως του ΓΕΣ ενηλικιώθηκαν, χωρίς προοπτικές αντικα­ταστάσεως. Κοίταξε μπροστά και σκέ­φθηκε την ηλεκτροκίνηση.

• Έκανε έρευνα αγοράς και μία από τις μεγάλες εταιρείες προσέφερε, δωρεάν, δύο τέτοια οχήματα των 1.400 κ.ε. Καλή αρχή.

• Διάβασα προχθές ότι στο Όσλο η νορβηγική κυβέρνηση εγκατέστησε σε καίρια μέρη της πόλης φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων για τους πολίτες με δωρεάν παροχή υπηρεσίας. Άλλοι λαοί • Οφείλω να σημειώσω ότι ο Α/ΓΕΣ επιθεώρησε κατά το τελευταίο δίμηνο 47 μονάδες και σχηματισμούς και επικοινώνησε άμεσα με το προσωπι­κό.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-18/06/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών
. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1) Έντονη κινητικότητα από τον Αρχηγό ΓΕΣ

2) Πρωτοπορία του ΓΕΣ στη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων (ΦΩΤΟ)

3) Διαρκείς «ενέσεις» από τον Α/ΓΕΣ που εκπλήσσει ευχάριστα
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ